Notowanie 1851 - 21.07.2017 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: Notowanie 1851 - 21.07.2017 - Marek Niedźwiecki
FF idzie w górę, na Turbo Top w górnych rejestrach (pierwsza 10) listy do jakiegoś czasu 

- adameria
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 36/37/38, 1.R.-B.F.
- Kontakt:
Kto słuchał Ja tu gram z Piotrem Bukartykiem?

Trochę wspólnego gustu z Tobą mam. A na mojej liście ostatnio bluesa mnóstwo.lady pisze:Blues nie zawsze bywa spokojnyadrianec pisze:mało nas na lp3 czyli fanów jazzu, bluesa i innych na ogół spokojnych klimatówAle masz rację, brakuje mi tu pokrewnych gustów
Ta perkusja rewelka.
- 
				santosz
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1994
it's one of the songs I'm most proud of on the new record because it's such a different approach for me, and I thrive from changing my sound and trying new things - i taki powinien być każdy artysta, nie można siedzieć cały czas w tym samymAro pisze:Wilson zaczyna kombinować i to mnie zaczyna smucić.santosz pisze:a Song of I skandalicnie niezauważony, mam nadzieję, że w zestawie pojawi się nowy popowy Wilson
Akurat Song of I jest jeszcze do zaakceptowania. mam nadzieję, że to tylko wybryk. Stefek nie idź tą stroną.
dlatego napisałem "na ogół", ale jazz, blues, czy tzw. piosenka poetycka jak widać też miewają sporego powera
nowej Diany Krall w ogóle nie było w zestawie...

nowej Diany Krall w ogóle nie było w zestawie...
- 
				lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Wiem, doceniam. No i planuję posłuchać jutro tej Pollykajman pisze:Trochę wspólnego gustu z Tobą mam. A na mojej liście ostatnio bluesa mnóstwo.

- 
				santosz
mowa tu nie o Song of I a o nowym popowym Permanatingsantosz pisze:it's one of the songs I'm most proud of on the new record because it's such a different approach for me, and I thrive from changing my sound and trying new things - i taki powinien być każdy artysta, nie można siedzieć cały czas w tym samymAro pisze:Wilson zaczyna kombinować i to mnie zaczyna smucić.santosz pisze:a Song of I skandalicnie niezauważony, mam nadzieję, że w zestawie pojawi się nowy popowy Wilson
Akurat Song of I jest jeszcze do zaakceptowania. mam nadzieję, że to tylko wybryk. Stefek nie idź tą stroną.
- adameria
- Kontakt:
Yeees, Foo awansuje!  

Mimo wszystko słaby ten awans 
Wynik na dziś - TOP30 (lp3):
Koszmary vs dobre utwory: 7:8 (19:16)

Koszmary vs dobre utwory: 7:8 (19:16)
					Ostatnio zmieniony pt lip 21, 2017 8:52 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.

16 +3 Foo Fighters - RUN
17 +6 Piotr Bukartyk - LEJE WIEJE
18 +0 Piotr Bukartyk - O PRZYJAŹNI
bukartyk mógłby już nas opuścić...
FF rulez! za tydzień proszę o kolejny awans...

17 +6 Piotr Bukartyk - LEJE WIEJE
18 +0 Piotr Bukartyk - O PRZYJAŹNI
bukartyk mógłby już nas opuścić...
FF rulez! za tydzień proszę o kolejny awans...
Słuchaczom się Bukartyk podoba. A i tak uważam, że O przyjaźni zdecydowanie za nisko zaszło. Muzycznie przecudowne, a text zdecydowanie najlepszy ze wszystkich utworów na liście (wprawdzie na mój głos wpływu nie ma, ale myślę, że dla innych tak).8azyliszek pisze:Co tu się odjaniepawla? Niewazne kto głosuje, ważne kto głosy dla Bukartyka liczy.
z kajmanem też już zauważam, że mam sporo wspólnego (nie to co kiedyś  ); ale taki FOXD zaskoczyłby mnie, gdyby na Sobrala czy Urbaniaka zagłosował
 ); ale taki FOXD zaskoczyłby mnie, gdyby na Sobrala czy Urbaniaka zagłosował
ps. ale grzałki niektóre też bardzooo lubię, jak aktualne FF

); ale taki FOXD zaskoczyłby mnie, gdyby na Sobrala czy Urbaniaka zagłosował
 ); ale taki FOXD zaskoczyłby mnie, gdyby na Sobrala czy Urbaniaka zagłosowałps. ale grzałki niektóre też bardzooo lubię, jak aktualne FF
To niech pójdzie w kierunku bluesa, jazzu, awangardy. To znacznie lepszy kierunek.santosz pisze:it's one of the songs I'm most proud of on the new record because it's such a different approach for me, and I thrive from changing my sound and trying new things - i taki powinien być każdy artysta, nie można siedzieć cały czas w tym samym
Pierwszego nie kojarzę, drugiego jak najbardziej i zawsze głosowałemadrianec pisze:ale taki FOXD zaskoczyłby mnie, gdyby na Sobrala czy Urbaniaka zagłosował

- adameria
- Kontakt:
Możesz przypomnieć do którego? Zgadzam się, że powinno było być numerem 1. Dla mnie tekst ma duże znaczenie.kajman pisze: O przyjaźni zdecydowanie za nisko zaszło. Muzycznie przecudowne, a text zdecydowanie najlepszy ze wszystkich utworów na liście.
to pierwszego poznaj, a o drugim rzeknę "no to ładnie"FOXD pisze:Pierwszego nie kojarzę, drugiego jak najbardziej i zawsze głosowałemadrianec pisze:ale taki FOXD zaskoczyłby mnie, gdyby na Sobrala czy Urbaniaka zagłosował

no i na Variusów

No fakt. Szkoda. A płyta znacznie lepsza od poprzedniej.adrianec pisze:nowej Diany Krall w ogóle nie było w zestawie...
- 
				santosz
myślę że akurat elementów jazzu i awangardy jest u niego sporo, może i blues by sią znalazłkajman pisze:To niech pójdzie w kierunku bluesa, jazzu, awangardy. To znacznie lepszy kierunek.santosz pisze:it's one of the songs I'm most proud of on the new record because it's such a different approach for me, and I thrive from changing my sound and trying new things - i taki powinien być każdy artysta, nie można siedzieć cały czas w tym samym
 no a pop to też przecież muzyka
  no a pop to też przecież muzykaRe: Notowanie 1851 - 21.07.2017 - Marek Niedźwiecki
Niestety żużelków na lp3 jak na lekarstwo od dłuższego już czasu. Waters niezmiennie na plus 
Koszmary vs dobre utwory: 7:9 (19:17)

Koszmary vs dobre utwory: 7:9 (19:17)
- 
				lady
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Zależy jaki.santosz pisze:no a pop to też przecież muzyka
Prawdę mówiąc spodziewałem się lepszych wyników "Wake Up".

o tak, ona jakby się rozwija dalej (a myślałem, że już wszystko potrafi). kobieta im... no tak o wieku nie wypada mówić w przypadku płci pięknejkajman pisze:No fakt. Szkoda. A płyta znacznie lepsza od poprzedniej.adrianec pisze:nowej Diany Krall w ogóle nie było w zestawie...

Ja też niektore, ale z obecnych to zdecydowanie wolę Metallicę. Foo jakieś takie rozlazłe.adrianec pisze:ale grzałki niektóre też bardzooo lubię, jak aktualne FF
Z tym pierwszym bez Twojej sugestii, a po wcześniejszych wpisach innych, postaram się zgłębićadrianec pisze:to pierwszego poznaj, a o drugim rzeknę "no to ładnie"FOXD pisze:Pierwszego nie kojarzę, drugiego jak najbardziej i zawsze głosowałemadrianec pisze:ale taki FOXD zaskoczyłby mnie, gdyby na Sobrala czy Urbaniaka zagłosował