Wynik na dziś - poczekalnia (lp3):
Koszmary vs dobre utwory: 11:3 (11:3)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Z techno to ja też tak mam. Ale dla mnie techno niewiele się od disco różni. Nawet nie wiem czy potrafiłbym odróżnić.Tomekk pisze:Ja mam podobnie z techno, nu-metalem czy innymi gatunkami
Pozwolisz, że się z Tobą zgodzę?adameria pisze:Co do Radiohead, to zdecydowanie wolę takie odkopywanie utworów niż to co się dzieje z obecnym kawałkiem U2 na Liście.
adameria pisze:Ja się nie znam na nich, sorry.Tomekk pisze:jaki debiutant?adameria pisze: Ten Harry Styles to debiutant taki?
Śpiewał w One Direction.
można nie znać ich twórczościkajman pisze:To trzeba kojarzyć OneDirection, a ja jakoś nie kojarzę.4989341 pisze:to jeden z chłopaków z OneDirectionadameria pisze:Ten Harry Styles to debiutant taki?
Pewni wykonawcy powinni przestać już grać, bo to co teraz robią jest plamą na ich honorze jak tutaj Procol.
wdł. mnie Kayah/Nosowska były pierwsze,adameria pisze:A czemu nazwisko Kurski z małej litery, a pseudonim Kayah z dużej? Nie obowiązuje tutaj poprawność języka polskiego?4989341 pisze:gdyby ludzie głosowali tylko na złość kurskiemu jak kajman napisał, Kayah byłaby już dawno w top10
Czy to jest wyraz Twoich antypatii politycznych czy przypadek? Kajmana też napisałbym z dużej, ale jeszcze się chłop obrazi...
Ja po którymś razie przestałem wytłuszczać kolegę w postach.![]()
A wracając... To nie Kayah stała się symbolem niedoszłego Opola, jakbyś nie wiedział...
Tomekk pisze: No i dobrze. Ja mam podobnie z techno, nu-metalem czy innymi gatunkami
Ooo, tak8azyliszek pisze:Na listach przebojów królują nieprzyjemne Organki bez treści.
Od Organka lepszy jest Kazik.
Nie jestem wielbicielem Organka, ale te dwa na liście są znacznie lepsze niż te potworki Kazika i Kultu. Miał on i dobre kawałki, ale akurat tych dwóch to powinien się wstydzić.8azyliszek pisze:Na listach przebojów królują nieprzyjemne Organki bez treści.
Od Organka lepszy jest Kazik.
Szkoda by było Eda i Musekajman pisze:Czyli wygląda na to, że z poczekalni wypadłe Fleetwoody, Amy, Ed, a może takle 2Paweł i Muse. Jeżeli tak to znaczy, że poleciały cztery koszmary. Weszły tylko dwa ale za to bardziej koszmarne.
Oczywiście.kajman pisze:Pozwolisz, że się z Tobą zgodzę?
@1. Nazwa One Direction oczywiście mi coś mówi, pewnie jakiś utwór znam.4989341 pisze: 1. ale aby nie kojarzyc jednego z najlepiej sprzedających się zespołów ostatnich 5lat to wstyd
2. wdł. mnie Kayah/Nosowska były pierwsze, Misio później...
Ten post to Hańba Wstyd.kajman pisze:Nie jestem wielbicielem Organka, ale te dwa na liście są znacznie lepsze niż te potworki Kazika i Kultu. Miał on i dobre kawałki, ale akurat tych dwóch to powinien się wstydzić.