3 ZLOT FORUM LP3 21-23 WRZEŚNIA 2007!!!

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

OK To na sobotnie śniadanie też się piszę.
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

Trochę już późno na zgłaszanie się :oops: , ale jeśli byłaby możliwość to ja też bym chciał na zlot przybyć. A przynajmniej w piątek na Myśliwiecką przyjechać.
ku3a

Post autor: ku3a »

super :!: :)
zobacze co sie da zrobic. Byly klopoty z pokojami na ten nasz weekend, ale moze cos sie zmienilo. Cos wymyslimy :-).

To moze od razu tak - kto jeszcze sie zglasza? Ostatni moment :-).
Awatar użytkownika
adr

Post autor: adr »

No to super, że super! Jeśli uda się mnie gdzieś wcisnąć, to na śniadanie w sobotę też się piszę. Obiad podobnie. Meczyk jak najbardziej :) I po Warszawie też mogę pochodzić.
ku3a

skoro meczyk jak najbardziej to nie ma wyjscia i trzeba Cie gdzies wcisnac ;-). Jutro dam znac.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Świetnie! Nie bedę sam reprezentował Podlasia i Białegostoku. :)
Na meczyk juz sie cieszę :) Kiedys bardzo dużo grałem, ale teraz juz od kilku lat rzadko.
Awatar użytkownika
Yacy
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
Kontakt:

Post autor: Yacy »

no niestety wczoraj nie byłem w necie - m.in. prez problemy z ekipą remontową :-), której właśnie "podziękowałem" - co prawda jest niestety możliwość że okaże się że będzie cięzko o wolny piątek, ale BĘDĘ i piszę się na spacerek wieczorny - chyba już nieakltualne :-(, sobotnie śniadanie, obiad, a meczyk zobaczę na miejscu bo kondycję wyrabiam sobie ostatnio przy biurku więc może być ciężko :-) Nie mam zielonego pojęcia jak będę jechał...
ku3a

tadzio3 pisze:Na meczyk juz sie cieszę :) Kiedys bardzo dużo grałem, ale teraz juz od kilku lat rzadko.
wspaniale, szykuje sie spora ekipa do gry :-D. Pamietajmy tylko o odpowiednim obuwiu :-). Ja tez od kilku lat gram ze 2 razy rocznie, bo ostatnio to tylko koszykowka, wiec z moja forma to tak bardzo srednio raczej :-P. Mam nadzieje, ze Yacy jednak do nas dolaczy :-). A tak w ogole to opcje sa tylko dwie - albo gra, albo aktywne kibicowanie :-).
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Ja będę już o 12.00 w Warszawie więc też pisze się na ewentualne zwiedzanie stolicy w towarzystwie osób które będą wcześnej.
ku3a

fajnie :-).
za tydzien forumowa podlicze wczesniej i zrobimy mala wycieczke po miescie.
grzes

Post autor: grzes »

Ja potwierdze w poniedzałek po południu czy będe
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

ku3a pisze:wspaniale, szykuje sie spora ekipa do gry :-D. Pamietajmy tylko o odpowiednim obuwiu :-). Ja tez od kilku lat gram ze 2 razy rocznie, bo ostatnio to tylko koszykowka, wiec z moja forma to tak bardzo srednio raczej :-P. Mam nadzieje, ze Yacy jednak do nas dolaczy :-). A tak w ogole to opcje sa tylko dwie - albo gra, albo aktywne kibicowanie :-).
a nauczycie kibica strzelać bramki? :mrgreen:
ku3a

po meczu mozemy zrobic konkurs rzutow karnych, jak to bylo poprzednim razem :-)
ku3a

Kolejne newsy w sprawie zlotu:
1. Mamy zarezerwowany dodatkowy pokoj 2-osobowy :-).
2. Jakby ktos chcial wczesniej znac wszystkie szczegoly dotyczace jazdy na miejsce - PKS zatrzymuje sie na przystankach Sekocin Nowy, potem Sekocin Stary, a my musimy wysiasc na nastepnym - Sekocin Las. 20 metrow dalej po prawej stronie jest furtka wejsciowa do osrodka.
3. Doba hotelowa jest od 11 do 10, ale poniewaz przyjedzamy przed polnoca, to bedziemy mogli spokojnie zostac do poludnia w niedziele.

Czekam wciaz na info od Was dotyczace godziny przyjazdu do Warszawy i posilkow. A moze jeszcze na ostatni dzwonek jakis niezdecydowany ludzik sie zglosi?
ku3a

głodówka w sobote nam nie grozi :-).
mam 2 pizzerie, ktore dowoza tam na miejsce i w ktorych zamowienia mozna skladac do 23.00 :-).
leszekno

Post autor: leszekno »

Najmocniej przepraszam, ale mimo mojej ogromnej chęci jednak nie będę mógł uczestniczyć w III zlocie. :cry: :cry: :cry:

Jeśli trzeba, oczywiście pokryję koszty ewentualnych przedwpłat dokonanych w związku z moją wcześniejszą dekleracją.

Jeszcze raz bardzo przepraszam i mam nadzieję, że będzie jeszcze IV zlot!!!
Awatar użytkownika
bobby-x
Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983

Post autor: bobby-x »

ku3a pisze:Bobby, o ktorej Ty sie pojawisz? Brac dla Ciebie obiad? A jak Marcin?
Obiady musze zamowic wczesniej, wiec prosze napiszcie czy jestescie chetni.
Marcin prosi o obiad, przyjedzie około południa lub 13:00 w sobotę.

Ja dziękuję ale z obiadu nie skorzystam, nie pogram też w piłkę, przyjadę gdzieś dopiero około wieczora (19:00-20:00?) z topem nr ??, może wtedy od razu odpalimy top (6h) i zamówimy pizzę dla mnie jak zwykle z oliwkami :lol:
Wczesniej nie mogę przyjechać bo mamy dzień bez samochodu w Otwocku i późnym popołudniem ognisko w zarządzie Parku Krajobrazowego (muszę tam być), ale pojadę tam samochodem więc na 20:00 powinienem się wyrobić (trochę bez sensu na dzień bez samochodu udawać się samochodem). Nie wiem tylko jadąc od Piaseczna czy skręcać w lewo na Kraków czy w prawo na Wawę i czy hotel jest po lewej czy prawej stronie trasy, czy wiesz Kubo w którą stronę skręcić z drogi 721 z Piaseczna bo są tam 4 hotele w promieniu 2 km?
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 6:54 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

leszekno pisze:Jeszcze raz bardzo przepraszam i mam nadzieję, że będzie jeszcze IV zlot!!!
Też mam taką nadzieję, bo na III zlot chyba się nie załapię. :(
Awatar użytkownika
bobby-x

leszekno pisze:Najmocniej przepraszam, ale mimo mojej ogromnej chęci jednak nie będę mógł uczestniczyć w III zlocie.
To ja też płaczę bo myślałem że będziesz Leszku na sto procent, szkoda.
szakal35
Listy Przebojów Trójki słucham od: 856

Post autor: szakal35 »

Hej! Ja zamawiam piątkową kolację oczywiście oraz sobotni obiad.
Awatar użytkownika
Martyr

leszekno pisze:Najmocniej przepraszam, ale mimo mojej ogromnej chęci jednak nie będę mógł uczestniczyć w III zlocie. :cry: :cry: :cry:
szkoda, że Cię nie bedzie...
bobby-x pisze:przyjadę gdzieś dopiero około wieczora (19:00-20:00?) z topem nr ??, może wtedy od razu odpalimy top (6h) i zamówimy pizzę dla mnie jak zwykle z oliwkami :lol:
ustaliliśmy przeciez że ... TW :wink:
szakal35 pisze:Hej! Ja zamawiam piątkową kolację oczywiście oraz sobotni obiad.
na piątek każdy zabiera swój prowiant 8)

btw - jak poszedł egzamin, Szakalu?
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 9:33 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
ku3a

bobby-x pisze:Nie wiem tylko jadąc od Piaseczna czy skręcać w lewo na Kraków czy w prawo na Wawę i czy hotel jest po lewej czy prawej stronie trasy, czy wiesz Kubo w którą stronę skręcić z drogi 721 z Piaseczna bo są tam 4 hotele w promieniu 2 km?
nie wiem tego niestety. Wiem tylko ze jest 20 metrow od przystanku PKS :-P. Jakby co to przedzwon do mnie w sobote, to Ci powiem jak juz bedziemy na miejscu.
Awatar użytkownika
bobby-x

Martyr pisze:ustaliliśmy przeciez że ?? TW :wink:
Tak wiem że to ustaliliśmy ale myślałem że dla tych co nie wiedzą będzie to jakaś niespodzianka
szakal35
Listy Przebojów Trójki słucham od: 856

Post autor: szakal35 »

Martyr pisze:
szakal35 pisze:Hej! Ja zamawiam piątkową kolację oczywiście oraz sobotni obiad.
na piątek każdy zabiera swój prowiant 8)
EDIT: Poprawka zatem: do obiadu dodaje też sobotnie śniadanie :)
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 10:09 pm przez szakal35, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Martyr

bobby-x pisze:
Martyr pisze:ustaliliśmy przeciez że ?? TW :wink:
Tak wiem że to ustaliliśmy ale myślałem że dla tych co nie wiedzą będzie to jakaś niespodzianka
ok, Ci co nie zdążyli przeczytać, dowiedzą się na zlocie :wink:
Zablokowany