3 ZLOT FORUM LP3 21-23 WRZEŚNIA 2007!!!

Potrzeba dyskusji na temat Listy jest tak silna, że łamy Forum to za mało — od czasu do czasu spotykamy się także na Zlotach.

Moderatorzy: ku3a, ku3a

Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

ku3a pisze:to pytanie nie tylko do mnie. Ja jestem chetny do gry, a jak inni?
A o jaką grę chodzi :?:
ku3a pisze: ale wracajac do tematu - co myslicie o posilkach?
Śniadanie może być :)
ku3a

Post autor: ku3a »

chodzi o gre w noge
Awatar użytkownika
Martyr

Post autor: Martyr »

Artur pisze:Z tych całych emocji aż sie rozchorowałem, jutro nie ide do pracy.
mam nadzieję, że do piątku wyzdrowiejesz :wink: a jak nie to pomyślimy nad terapią :P
szakal35 pisze:Exactly :wink: Prosimy też o temperaturę raczej wysoką niż niską
no pewnie :)
ku3a pisze:ale wracajac do tematu - co myslicie o posilkach?
obiad obowiązkowo :)
ze śniadaniem sobotnim rzeczywiście moze być problem, jako że pewnie zwyczajem zlotowym w piątkową noc zasiedzimy się dłużej... :wink:
Dlatego ja tez decyduje sie na śniadanie w sobote. Niedzielne śniadanie na razie nie mówie tak, zobaczę jak będzie wyglądało to sobotnie, ewentualnie coś zakupie w spożywczaku...
kajman

Post autor: kajman »

Ja śniadanie w sobotę tak, w niedziele jeżeli inni będą jedli, to także, natomiast tak jak poprzednio mówię nie obiadowi. Mam nadzieję, że będzie (oczywiście za opłatą) jedzenie całodobowe w szklanych półlitrowych pojemnikach (mogą być też 0,66). Będę tak jak ostatnio - to było chyba jakoś 17.00-17.30, ale sprawdzę i poinformuję.
P.S. Ile jest z Okęcia do tej Leśnej Polany pieszo, bo ja będę ryzykował i dojadę później, bo skoro już będę na liście, to przed 22 jej nie opuszczę, nawet kosztem 2-3 godzin zlotu i spaceru ciemną nocą.
No i chociaż gracz ze mnie marny i do tego wiekowy, to oczywiście grać będę.
ku3a

kajman pisze:Ja śniadanie w sobotę tak, w niedziele jeżeli inni będą jedli, to także, natomiast tak jak poprzednio mówię nie obiadowi.
ok, dzieki za info.
kajman pisze:Mam nadzieję, że będzie (oczywiście za opłatą) jedzenie całodobowe w szklanych półlitrowych pojemnikach (mogą być też 0,66).
ta zywnosc bedziemy musieli sobie chyba kupic w Warszawie, przynajmniej zeby wystarczylo do soboty rano.
kajman pisze:P.S. Ile jest z Okęcia do tej Leśnej Polany pieszo, bo ja będę ryzykował i dojadę później, bo skoro już będę na liście, to przed 22 jej nie opuszczę, nawet kosztem 2-3 godzin zlotu i spaceru ciemną nocą.
to jest ok. 10 km
kajman pisze:No i chociaż gracz ze mnie marny i do tego wiekowy, to oczywiście grać będę.
super, takiej odpowiedzi oczekiwalem, bo bardzo milo wspominam mecz z drugiego zlotu :-D
ku3a

Gary pisze:Rozumiem, że trampki w plecaku są obowiązkowe. :wink:
no wlasnie, zeby sie nikt nie wykrecal brakiem obuwia. ;-)
ale jak pokazal drugi zlot, grac mozna rowniez w obuwiu jak najbardziej niesportowym :lol: . A nawet strzelac bramki! :-)
Awatar użytkownika
Martyr

ku3a pisze:grac mozna rowniez w obuwiu jak najbardziej niesportowym :lol:
Byleby tylko nie miało szpilek :lol:
Awatar użytkownika
Artur

Post autor: Artur »

Śniadanie i obiad w sobote jak najbardziej tak, gry i zabawy na wolnym powietrzu jak najbardziej, dzis mam dzien urlopu i dochodze do zdrowia.
szakal35
Listy Przebojów Trójki słucham od: 856

Post autor: szakal35 »

ku3a pisze: ale jak pokazal drugi zlot, grac mozna rowniez w obuwiu jak najbardziej niesportowym :lol: . A nawet strzelac bramki! :-)
Potwierdzam! Grałem w czarnym obuwiu, które nazwałbym do-garniturowym 8)
szakal35

kajman pisze: P.S. Ile jest z Okęcia do tej Leśnej Polany pieszo, bo ja będę ryzykował i dojadę później, bo skoro już będę na liście, to przed 22 jej nie opuszczę, nawet kosztem 2-3 godzin zlotu i spaceru ciemną nocą.
Kajmanie drogi, jeśli nie masz nic przeciwko to piszę się na wspólny spacer- też nie chcę stracić ani minuty z listy na żywo! :)
kajman

szakal35 pisze:
kajman pisze: P.S. Ile jest z Okęcia do tej Leśnej Polany pieszo, bo ja będę ryzykował i dojadę później, bo skoro już będę na liście, to przed 22 jej nie opuszczę, nawet kosztem 2-3 godzin zlotu i spaceru ciemną nocą.
Kajmanie drogi, jeśli nie masz nic przeciwko to piszę się na wspólny spacer- też nie chcę stracić ani minuty z listy na żywo! :)
Ja bardzo chętnie. Zawsze milej w towarzystwie, szczególnie tak sympatycznym.
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

kajman pisze:
szakal35 pisze:
Ja bardzo chętnie. Zawsze milej w towarzystwie, szczególnie tak sympatycznym.
Ja jako potrójny debiutant też się piszę na ewentualny nocny spacerek. :)
ku3a

Gary pisze:Ja jako potrójny debiutant
na zlocie, w Trojce i...?
ku3a

Ha! Mamy alternatywne rozwiazanie! :-D
Okazuje sie, ze na miejsce mozemy tez pojechac PKSem z dworca Warszawa Zachodnia. PKS jest o 23.00 i na miejscu jest o 23.20. Z Trojki na dworzec Zachodni mamy bezposredni autobus (187), ktory jest 22.12 i 22.37. Jedzie 17 minut, wiec wydaje sie, ze nawet tym drugim zdazymy, ale lepiej by bylo celowac w ten pierwszy, bo nigdy nie wiadomo co sie stanie po drodze.
Mam nadzieje, ze teraz wszyscy beda usatysfakcjonowani :-).
Awatar użytkownika
Gary

ku3a pisze:
Gary pisze:Ja jako potrójny debiutant
na zlocie, w Trojce i...?
w Warszawie. 8)
Awatar użytkownika
Martyr

ku3a pisze:Ha! Mamy alternatywne rozwiazanie! :-D
Okazuje sie, ze na miejsce mozemy tez pojechac PKSem z dworca Warszawa Zachodnia. PKS jest o 23.00 i na miejscu jest o 23.20. Z Trojki na dworzec Zachodni mamy bezposredni autobus (187), ktory jest 22.12 i 22.37. Jedzie 17 minut, wiec wydaje sie, ze nawet tym drugim zdazymy, ale lepiej by bylo celowac w ten pierwszy, bo nigdy nie wiadomo co sie stanie po drodze.
Mam nadzieje, ze teraz wszyscy beda usatysfakcjonowani :-).
Ha! :D Przed chwilą tez znalazłam w necie rozkład jazdy PKS i jakże mnie to ucieszyło :!: :mrgreen:
szakal35

ku3a pisze:Ha! Mamy alternatywne rozwiazanie! :-D
Jupi :D
ku3a

Gary pisze:w Warszawie. 8)
:-D

a o ktorej bedziesz w W-wie? Bo dzis zaklepalem sobie wolny dzien w piatek, wiec jakby co to mozemy skoczyc tu i owdzie. Ty, Tadzio, tez mozesz przyjechac tym wczesniejszym jak chcesz, z forumowa zdaze :-).
Awatar użytkownika
Gary

ku3a pisze:
Gary pisze:w Warszawie. 8)
:-D

a o ktorej bedziesz w W-wie? Bo dzis zaklepalem sobie wolny dzien w piatek, wiec jakby co to mozemy skoczyc tu i owdzie. Ty, Tadzio, tez mozesz przyjechac tym wczesniejszym jak chcesz, z forumowa zdaze :-).
A ja jeszcze nie patrzyłem o której mam pociąg. Sądzę, że razem z Kajmanem przyjadę. Ale jeszcze sobie sprawdzę i może przyjadę wcześniejszym pociągiem. :)
ku3a

Bobby, o ktorej Ty sie pojawisz? Brac dla Ciebie obiad? A jak Marcin?
JacKu, a jak z Toba?
Leszku, a Ty?
Yacy?

Obiady musze zamowic wczesniej, wiec prosze napiszcie czy jestescie chetni.
kajman

Gary pisze:A ja jeszcze nie patrzyłem o której mam pociąg. Sądzę, że razem z Kajmanem przyjadę. Ale jeszcze sobie sprawdzę i może przyjadę wcześniejszym pociągiem. :)
Podoba mi się ten wariant ze wspólną jazdą, tylko masz kiepsko z przesiadką, bo czekasz w Toruniu prawie 2 godziny i musisz z Ino wyjechać w południe. Ale na pewno coś da się z tym zrobić.
Awatar użytkownika
Gary

kajman pisze:
Gary pisze:A ja jeszcze nie patrzyłem o której mam pociąg. Sądzę, że razem z Kajmanem przyjadę. Ale jeszcze sobie sprawdzę i może przyjadę wcześniejszym pociągiem. :)
Podoba mi się ten wariant ze wspólną jazdą, tylko masz kiepsko z przesiadką, bo czekasz w Toruniu prawie 2 godziny i musisz z Ino wyjechać w południe. Ale na pewno coś da się z tym zrobić.
Ja jeszcze nie zaglądałem, a tu już mi wszystko napisałeś. Ale nie pomyślałeś, że ja mam jeszcze PKS i NKA do Torunia. :P
Awatar użytkownika
Martyr

Uwaga

zlotowicze są proszeni o zabranie ze sobą DOWODU TOŻSAMOŚCI! Będzie potrzebny.. 8)
Ostatnio zmieniony pt wrz 14, 2007 12:17 am przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Gary

Jeszcze jedno. Ja na obiad się zapisuje. 8)

A o śniadaniu to pomyślę na miejscu. :)
ku3a

"pomyslisz na miejscu" to znaczy sam bedziesz robic czy na miejscu zdecydujesz? Bo niestety zdecydowac musimy wczesniej. To nie jest wielki osrodek, wiec musza wiedziec ile porcji zrobic. Co najwyzej o niedzielnym sniadaniu mozemy zdecydowac w sobote.
Zablokowany