W skrócie: Lista na pewno nie zniknie, ale na pewno nie będzie to ta sama
lista, rozmowy wciąż trwają

No to jest bardzo prawdopodobne. Niestety.ku3a pisze:no chyba ze w Zarzadzie jest jakis dywersant.
Prawdopodobnie tak, bo na stale Baron nie może być gospodarzem dwóch pasm w ciągu tego samego dnia. W takiej sytuacji pewnie rozmowy z dziennikarzami z Londynu i pocztówka Cejrowskiego zostałyby przeniesiona np. na czwartek. A co w piątek wieczorem? Tu niestety nic sensownego nie da się wymyśleć. No chyba, że tak jak z historią rock'n rolla, będzie ... powtórka listy z taśmy. No a to już byłoby śmieszne.Robinson pisze:Czy takie przeniesienie na wcześniejsze godziny oznaczałoby, że listę mógłby wtedy prowadzić Balonik, czy w ogóle jest to wykluczone?bobby-x pisze:Mam potwierdzenie z drugiego źródła, że Dyrekcja (może Zarząd a nie Pan Dyrektor) będą forsować przeniesienie listy na poranne godziny.
nie sądzę, by znalazły się takie osoby wśród fanów Listyku3a pisze:czy ktos racjonalnie myslacy uwaza, ze Lista w piatek rano to dobry pomysl??
Lista w piątek albo nie w piątek, oto jest pytanie. Przyznam się, że mi to łatwiej sobie wyobraziś, bo sporo list przesłuchałem wcześniej w sobotnie wieczory. Jednak życie mam tak zorganizowane, że kumulacją tygodnia jest właśnie piątek i nie chciałbym tego zmieniać.asiul pisze:Lista bedzie ale czy na pewno w piątki wieczorem...
Nie wyobrażam sobie piątkowego wieczoru, właczam 3 a tu jakieś tam inne;/
Nie zmienia to faktu, że kiepski. Po za tym po tylu latach (a dla mnie od poczatku słuchania listy) nie będę w stanie się przyzwyczaić.dominik_fi pisze:Sobota z tego co słyszałem to historyczny dzień listytadzio3 pisze:Sobota to kiepski dzień.
tadzio3 pisze: To tak jak by powiedzieć, że od teraz chodzimy do kościoła w poniedziałki.
idealne porownanie!Yacy pisze:tadzio3 pisze: To tak jak by powiedzieć, że od teraz chodzimy do kościoła w poniedziałki.![]()
![]()
![]()
świetne porównanie
![]()
![]()
![]()
to ja wysiadam, tego czlowieka nie trawieYacy pisze:niestety stanie się tak, już prawie na pewno, a w piątki zamiast listy będzie Piotr Metz. Dzissiaj napisał o tym djjack:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?t=1865