Ania to przyklad dziewczyny, która robi zawrotna kariere, zazdroszcze jej ale z drugiej strony, zawsze mozna prezentowac wyzszy poziom dziennikarstwa, niz ona prezentuje
14 (+2). Hm, na eksponowanie "Biustu" to już chyba za późno, bo temperatury coraz częściej bliższe 10 niż 30 stopniom i już najwyższa pora okryć plażowy kostium sweterkiem lub kurtką .
Ania to przyklad dziewczyny, która robi zawrotna kariere, zazdroszcze jej ale z drugiej strony, zawsze mozna prezentowac wyzszy poziom dziennikarstwa, niz ona prezentuje
Pewnie to radiowy samouk - ale słuchac, ze gra muzyke i opowiada o niej z pasja
Też jej zazdroszczę...i uwaznie nasłuchuję jak tylko Metz na wyjeździe
aaaaAAAaaa ratunku mam w poniedzialek egzamin poprawkowy z immunologii i 3tony materiału do wykucia ale niemoge nooo nie moge oderwać sie od lp3ki włączylem na 5minut i...słucham
lp3 -powinni tego zabronić
tadzio3 pisze:Nowa Nosowska nienajgorsza, ale i tak zdecydowanie wolę ją w stylistyce Heya.
ja jednak duzo bardziej wole w tej stylistyce, pokazuje na co ja stac, formula Hey'a moim zdaniem sie wyczerpuje i chyba Kasia to czuje. mam jednak nadzieje, ze Hey jeszcze zaprezetuje sie z nowym, swiezym i nie wtórno-rockowym materialem.
GregF pisze:14 (+2). Hm, na eksponowanie "Biustu" to już chyba za późno, bo temperatury coraz częściej bliższe 10 niż 30 stopniom i już najwyższa pora okryć plażowy kostium sweterkiem lub kurtką .
Dlatego w zimne jesienne wieczory pozostaje śpiewanie o nim
CittO pisze:aaaaAAAaaa ratunku mam w poniedzialek egzamin poprawkowy z immunologii i 3tony materiału do wykucia ale niemoge nooo nie moge oderwać sie od lp3ki włączylem na 5minut i...słucham
lp3 -powinni tego zabronić
Dzięki LP3 materiał wpierzesz na pamięć jeszcze przed 22.00-gą
13 (b/z). "Cisza i wiatr" - Rojkowi nie udało się wrócić do Top 10, więc dobrze, że przynajmniej utrzymał miejsce, co ważne w kontekście walki o czołówkę Podsumowania Roku (16 tyg.) .
Kajman, Justyna bardzo chciałaby ten song na 4 singla... ale musi być wsparcie wytwórni... Więc może się uda... Trzeba wierzyć... bo Wracam do domu zasługuje na to... by trafić do większej liczby osób... bo to cudo