Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Czy to jest wykonawca, przed którym cała kariera i świat stoi otworem?konwicki1980 pisze:A kto głosował na TPN 25?
Owszem, tak zrobił, ale w takim razie punkt o nieedytowaniu głosów raczej bym usunął z regulaminu, skoro już czwarty raz w jednej rundzie będziemy ten regulamin naciągać. Równie dobrze te 4 głosy mogły zostać nieuznane. Nie mówię, że to dobre czy logiczne, ale na pewno byłoby zgodne z regulaminem.kajman pisze: I chyba właśnie tak zrobił.
Wykonawcy, jak jużkajman pisze:Bez sensu jest dawanie utworu (...)
To jest ŁAMANIE a nie naciąganie Regulaminu.konwicki1980 pisze: Owszem, tak zrobił, ale w takim razie punkt o nieedytowaniu głosów raczej bym usunął z regulaminu, skoro już czwarty raz w jednej rundzie będziemy ten regulamin naciągać. (...) Nie mówię, że to dobre czy logiczne, ale na pewno byłoby zgodne z regulaminem.
a ja już nie pamiętam kolejności, w jakiej głosowałemkajman pisze: I chciałbym wiedzieć co z głosem Miszona, bo usunięcie głosu jest też formą edycji czyli jest niezgodne z regulaminem.
Ale ja sobie podliczam głosy i mam to zapisane.Miszon pisze:a ja już nie pamiętam kolejności, w jakiej głosowałemkajman pisze:I chciałbym wiedzieć co z głosem Miszona, bo usunięcie głosu jest też formą edycji czyli jest niezgodne z regulaminem.
ale ja pisalem o wymianie miejsc 1 i 5, wiec zgodnie z zasadami. A rozmowa o poprawionych glosach jest bez senso, bo albo mozna edytować zly glos albo nie. Innych dodatkowych warunków nie widzę.Miszon pisze: na forum też przypominać żebym wyedytował, to było namawianie do łamania prawa
Myślałem, że mi podziękujesz... Napisałem wyraźnie o miejscach 1 i 5.Miszon pisze:Więc było mi nie pisać PW
Nieznajomość regulaminu szkodzi, niemniej jednak pozostawienie tylko miejsc 2-4 wydaje się logiczne i sensowne. Dlatego prosiłbym o to, co będzie zgodne i z logiką, i z duchem fair play, który staram się stosować, uznając w rundzie 1. głos, gdzie tylko jedno miejsce było poprawnie wpisaneMiszon pisze:W życiu by mi nie przyszło że miejsce 6 mam wstawić na 1.
No to nie usuwaj i wpisz jeszcze raz Stereolab i coś tam jeszcze na 5.Miszon pisze:No tak, ale skoro każda edycja jest nielegalna, to także usunięcie miejsc 1 i 5.