Myślę, że może nie wszyscy zajrzeli do podanego przeze mnie linka, dlatego podam orientacyjny koszt naszego noclegu w
Leśnej Polanie w Raszynie.
Pokoje są:
1-osobowe 65-90 zł
2-osobowe 120 zł
3-osobowe 150 zł
4-osobowe 160 zł
W wyniku kalkulacji wychodzi, że orientacyjny koszt 1 noclegu na 1 zlotowicza wynosić może w granicach około 50-60 zł. A więc za 2 noce na zlocie 100-120 zł. W te koszty nie jest wliczone wyżywienie. Posiłki we własnym zakresie, ale na miejscu jest stołówka, więc też będzie mozna sobie coś zamówić. Być moze uda się tym razem skombinowac pizze na kolacje w sobotę (w końcu to nie tak daleko od stolicy, więc może tym razem nam dowiozą).
A teraz krótkie wyjaśnienie - dlaczego wybraliśmy właśnie ośrodek Leśna Polana na miejsce naszego trzeciego zlotu.... Ja wyobrażam sobie zlot forum lp3 przy muzyce związanej z Listą...Topy Wszechczasów, podsumowania itd.
Nie mylę się chyba, pisząc że i Wy tak uważacie?
A zatem potrzebny jest sprzęt, który nadaje się do odtwarzania nagrań...
Leśna Polana posiada go w swoim wyposażeniu.
Fakt, że ceny są wyższe niż np. w Śródborowiance, gdzie był I zlot forum... lecz wtedy sprzęt przywiózł Bobby. Dla porównania ceny noclegów w Śródborowiance (o ile się nie zmieniły):
http://power2.uci.agh.edu.pl/~jk/lp3/zlot.phtml
Inne propozycje to Dziechciniec gdzie był II zlot forum lub Otwock
(oto cytat z lipca 2006 z tematu o I zlocie):
Osrodek nazywa sie Pol-Hot i znajduje sie w Pogorzeli Warszawskiej kolo Otwocka. Pokój w hotelu 25 zł za osobę za dobę, pokoje 2-3-4 osobowe. Za dwie doby 45 zł. W pokojach jest łazienka. Można zamówić śniadanie, obiad lub kolację. Można rozbić namiot. Za jeden namiot za dobę 10 zł bez względu ilu jest osobowy, następna doba też 10 zł. Nie jest to pole namiotowe, ale prąd można doprowadzić z pokoju. Można przywieźć sobie wiezę. Mozna ją rozstawić w pokoju, na holu, na tarasie lub jakby był dłuuuugi przedłużacz to i 500 m od budynku. Standard budynku nie jest za wysokich lotów, ale za to jest totalna cisza i spokój, daleko w lesie, co jest ważne dla takiego muzycznego zlotu. Na terenie osrodka znajduja sie kort tenisowy, boisko do siatkowki i koszykowki, stol do ping-ponga
Jeżeli jest wola, by właśnie tam odbył sie III zlot forum, to wielka prośba by ktoś przywiózł ze sobą potrzebny sprzęt....
Wypowiedzcie się zlotowicze.... jaka opcja Wam odpowiada?
Czy Leśna Polana jest ok?