PotwierdzamTomekk pisze:kajman tydzień temu pisał, że nierealne jest, aby Ania Dąbrowska awansowała z 37. miejsca do Top 30 w tym tygodniu.
Jak widać cuda się zdarzają

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
PotwierdzamTomekk pisze:kajman tydzień temu pisał, że nierealne jest, aby Ania Dąbrowska awansowała z 37. miejsca do Top 30 w tym tygodniu.
To nie cud to dobry utwór.Tomekk pisze:kajman tydzień temu pisał, że nierealne jest, aby Ania Dąbrowska awansowała z 37. miejsca do Top 30 w tym tygodniu.
No cóż, ja uważam, że w poczekalni ten utwór nie miałby szans się pojawić. Pominąłby ją w cuglach i podium miałby jak w banku, może nawet szczyt.adameria pisze:Bo to wykonanie nie zasłużyło sobie na pałętanie się po poczekalni, a wyżej i tak nie zajdzie.
Oby nie. Nagranie jest fatalne. Jeszcze gorsze niż to z Edytą, z którym musieliśmy się męczyć na liście.Tomekk pisze:Słyszeliście duet Krzysztofa Krawczyka z Kasią Nosowską? ciekawe czy zostanie dodany do zestawu do głosowania.
A u mnie być może z głosem za tydzień. Najlepszy chyba utwór na płycie.EVENo pisze:Nie przypominajcie mi o nowej Brodce, bo to może być mój odpowiednik Taco dla Kajmana.
No jednak był w tym zestawie dłużej. Może o dzień, może o trochę mniej.zbyszu pisze:32 (N) Davidowi po jednym dniu się udało - T. Love już nie :-/
Ostatnio 10 tygodni temu, a 15 i 3 to nawet pięć ich było.temik3 pisze:Czy aby więcej niż 3 nowości?Dziwne, bo ostatnio cztery nie często się zdarzają.
1.kajman pisze:Nowości to Ania![]()
, Tworzywo
, TLove
i Brodka
![]()
.
Niejaka Sharon Van Etten zaśpiewała kiedyś: "People say I'm a one-hit wonder. But what happens when I have two?"1981 pisze:No proszę, nie spodziewałem się, że po "Lost On You" LP uda się jeszcze wylansować przebój.
Napisałem, że mało prawdopodobne, a nie że niemożliwe. Niestety stało się.Tomekk pisze:kajman tydzień temu pisał, że nierealne jest, aby Ania Dąbrowska awansowała z 37. miejsca do Top 30 w tym tygodniu.
Aniatemik3 pisze:1.2.
3.
4.
Cześć.lady pisze:Hej![]()
Owszem, a wybór Siedem na singla też nie jest trafiony, ale cóż poradzićkajman pisze:Na płycie sporo jest lepszych utworów (ten wyższy też do nich należy).
Tak, tylko, że tam nie ma gorszych, są same znakomite.kajman pisze:Na płycie sporo jest lepszych utworów (ten wyższy też do nich należy).
Naprawdę dobry utwór to cud.temik3 pisze:To nie cud to dobry utwór.
Mam nadzieję, że jednak nie Pustki.santosz pisze:bonamassa, kings, pustki, brodka