Podsumowanie Trójkowego
Topu Wszech Czasów
(notowania: 1 – 23)
PUNKTY 636
NAJWYŻSZA POZYCJA: 41 x1
ILE RAZY W TOP100: 15
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja także.1981 pisze:Czyżby jedyny reprezentant Australii? Chciałbym jeszcze usłyszeć INXS albo Nicka Cave'a...
Tu się nie zgodzę.1981 pisze:A gdyby Top Wszechczasów nie był taki poważny, to może znalazłoby się miejsce również dla Kylie Minogue? "I Should Be So Lucky" wymiata
Kimbra z Nowej Zelandiizielonakoniczynka pisze:No i Australii jest Kimbra przecież i ktoś kogoś kiedyś znaliśmy, a już trochę zapomnielismy
O, dziękialbarn pisze:Kimbra z Nowej Zelandiizielonakoniczynka pisze:No i Australii jest Kimbra przecież i ktoś kogoś kiedyś znaliśmy, a już trochę zapomnielismy
Skąd taka nadzieja?kajman pisze:Lubię tych Hotów, ale mam nadzieję że znacznie lepszy Brydż też będzie.
Ten text już jest tak ograny, że boję się, że jak zajrzę do lodówki to będzie na opakowaniu margaryny lub butelce z piwem. Uważam, że nie i jest mnóstwo wykonawców, którzy może jeszcze bardziej grają w kółko to samo.Tomekk pisze:to oni nie graja caly czas tego samego utworu na różne sposoby?
Bo w przeszłości tak bywało.barb42 pisze:Skąd taka nadzieja?kajman pisze:Lubię tych Hotów, ale mam nadzieję że znacznie lepszy Brydż też będzie.
A nie było go ostatnio? W każdym roku w topie bywał.barb42 pisze:Skąd taka nadzieja?kajman pisze:Lubię tych Hotów, ale mam nadzieję że znacznie lepszy Brydż też będzie.
Wtedy był w Topie jakby nowością. Jak ten czas leci...Tomekk pisze:a ja poznałem Californication własnie podczas Topu, bodajże w 2003 r.
Z tego co kojarzę, to ostatnio go nie było i nie napawa to optymistycznie.kajman pisze:A nie było go ostatnio? W każdym roku w topie bywał.barb42 pisze:Skąd taka nadzieja?kajman pisze:Lubię tych Hotów, ale mam nadzieję że znacznie lepszy Brydż też będzie.
Oj tam, ja do dzisiaj lubięalbarn pisze:No a osoby w moim wieku pewnie pamiętają koszmarną parodię "I'll Be Missing You" o Mietku żulu, makabra...
Oj, kiedyś Kylie była solo w zestawie i nie wiem nawet, czy nie przypadkiem ze... "Slow"?albarn pisze:A gdyby Top Wszechczasów nie był taki poważny, to może znalazłoby się miejsce również dla Kylie Minogue?
Ja tam nie zapomniałem, w moim zestawie nawet odrobinę wyżej niż rok wcześniej.zielonakoniczynka pisze:No i Australii jest Kimbra przecież i ktoś kogoś kiedyś znaliśmy, a już trochę zapomnielismy
No ja bym kilka lepszych znalazł. Ale na pewno czołówka.krysiron pisze:Będzie niepopularna opinia: najlepszy Radohead. Nigdy nie umiałem się wkręcić tą fascynację zespołem
największe szanse to ma chyba Karma Police...1981 pisze:"Creep". A ja wyobrażam sobie inne kawałki Radiohead w topie. "How To Disappear Completely", "The National Anthem", "Pyramid Song", "Paranoid Android", "2+2=5"...