Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Cześć i czołem! Witam Was serdecznie, słucham oczywiście Topu, jeszcze spod kołderki no i dziś moja druga rocznica na forum!
jak ten czas szybko leci ....
Nicoletta pisze:Cześć i czołem! Witam Was serdecznie, słucham oczywiście Topu, jeszcze spod kołderki no i dziś moja druga rocznica na forum!
jak ten czas szybko leci ....
LokiWawa pisze:Ciekawi mnie, czy pojawi się jakiś George Michael albo Wham!
Pewnie zabrzmi to cynicznie, ale za późno umarł. Większe szanse ma Cohen, ale też bym nie liczył.
O, teraz świetni Bitlesi, chociaż u mnie bez głosu. Głosowałem na swa inne, z których jeden się pojawi.
Carlit pisze:Ale jest to do zrobienia. Każdy forowicz może np. zgłosić 10 utworów które brakuje w zestawie. A po zamknięciu listy np. 20 głosów do oddania. W ten sposób głosowałoby się nie tylko na "swoje" utwory ale też na zaproponowane przez innych. Ciekaw co z tego mogłoby wyjść
To ja zgłosiłbym Crimsonów, Bush i Zauchę w trzech wcieleniach. I nic innego by się nie zmieściło.
Oczywiście margines głosów które można zaproponować do takiego zestawu i głosów na które można zagłosować można ustalić na dowolnym poziomie. Niekoniecznie tak jak wyżej zapisałem... że 10 propozycji i 20 głosów...
Pewnie się znowu efekt "ostatnich liter alfabetu" pojawi i jakieś U2 gdzieś wysoko będzie...
David i Beatelsi - dla mnie byle jaka ta godzina.
Do Davida nigdy się jakoś nie zdołałem przekonać, a "Let it be" u mnie gdzie daleeeeko jeśli o Beatelsów chodzi.
Liczę że "Hey Jude" a się wyżej pojawi.
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2017 11:56 am przez August, łącznie zmieniany 1 raz.
LokiWawa pisze:Ciekawi mnie, czy pojawi się jakiś George Michael albo Wham!
Pewnie zabrzmi to cynicznie, ale za późno umarł. Większe szanse ma Cohen, ale też bym nie liczył.
Osobiście głosowałem na Top prawie w ostatniej chwili. I skoro na Listę wiele osób głosuje w piątek, tak i tu może duża liczba osób odłożyła oddanie głosów na ostatnią chwilę.
1. PETER GABRIEL / KATE BUSH - Don’t Give Up
2. PINK FLOYD - Money
3. THE BEATLES - Let It Be
4. STING - Fragile
5. BOB MARLEY & THE WAILERS - No Woman, No Cry
6. BUDKA SUFLERA - Jolka, Jolka pamiętasz
7. THE POLICE- Roxanne
8. DAVID BOWIE - Let’s Dance
9. MYSLOVITZ - Długość dźwięku samotności
1. BUDKA SUFLERA - Jolka, Jolka pamiętasz
2. STING - Fragile
3. THE BEATLES - Let It Be
4. DAVID BOWIE - Let’s Dance
5. PETER GABRIEL / KATE BUSH - Don’t Give Up
6. THE POLICE- Roxanne
7. PINK FLOYD - Money
8. BOB MARLEY & THE WAILERS - No Woman, No Cry
9. MYSLOVITZ - Długość dźwięku samotności
zielonakoniczynka pisze:Ja z Beatli tylko lubię Eleanor Rigby. Team The Rolling Stones tutaj
To jeden z moich głosów. I zdecydowanie wolę ich od Stonesów, chociaż najlepszy utwór to mieli Stonsi, ale potem długo i długo nic.
Żeby nikt nie pytał to Stonsów to Współczucie, a przed kolejnymi to z jakiś 30 Bitli by się zmieściło.
Też się późno do Georga Michaela przekonałem, ale wolę "Faith".
Chociaż "Czuły szept" też zacząłem doceniać.
Pewnie za rok w pierwszej setce, ale chyba za wysoko nie będzie.