1334 (24.08.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Icky Thump, Strachy na Lachy, Editors, My Chemical Romance w ogole wyrzucic, a w zamian do poczekalni np. Ghosts, Union of Knives, Snow Patrol [ale z niemieckim singlem Shut Your Eyes], Marka Ronsona, Ich&Ich... Aha - no i 123 na #1, bo to fantastyczna wersja klasyki.prz_rulez pisze: Z tej listy połowę utworów przydałoby się wyrzucić. Wepchać do zestawu Kate Nash, M.I.Ę. (Jimmy było piosenką tygodnia w programie alternatywnym!!!), Robyn, versus Gary'ego Numana i Adama Fentona, Hadoukena!, może Evanescence na chociaż 2-3 tygodnie, Maximo Park z "Girls..." do pierwszej trzydziestki, podobnie My Chemical Romance i Kings Of Leon, nie mówię o Basi bo jestem nieobiektywnyWywalić Travisa do trzeciej dziesiątki, Maroona do drugiej, a Nelly Furtado gdzieś na siódmę.
Oczywiście to znów moje bardzo subiektywne zdanie
Prawda, ze dla niektorych herezja?
Dlatego nie ma chyba co toczyc bojow o to, co powinno byc w zestawie czy w airliscie. Zreszta, ja juz prawie w ogole nie slucham Trojki, bo poziom publicystyczno-newsowy jest coraz gorszy. Aby do wyborow...
hmm jak na razie piosenki Tatiany nie były u nas lubiane...adrianec pisze:http://youtube.com/watch?v=DxmjRL9WLBo ... sowania???

Ostatnio zmieniony pt sie 24, 2007 10:07 pm przez Martyr, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
Chyba zapomniałem wkleić I dziesiątkę:
10. ME AND MRS. JONES - Michael Buble
9. BOUNCING OFF CLOUDS - Tori Amos
8. MOHEROWY NINJA - L-Dojpa
7. CLOSER - Travis
6. MAP OF THE PROBLEMATIQUE - Muse
5. WORKING CLASS HERO - Green Day
4. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
3. JESTESMY NA WCZASACH - Raz Dwa Trzy
2. MAKES ME WONDER - Maroon 5
1. IN GOD'S HANDS - Nelly Furtado
10. ME AND MRS. JONES - Michael Buble
9. BOUNCING OFF CLOUDS - Tori Amos
8. MOHEROWY NINJA - L-Dojpa
7. CLOSER - Travis
6. MAP OF THE PROBLEMATIQUE - Muse
5. WORKING CLASS HERO - Green Day
4. WHAT I'VE DONE - Linkin Park
3. JESTESMY NA WCZASACH - Raz Dwa Trzy
2. MAKES ME WONDER - Maroon 5
1. IN GOD'S HANDS - Nelly Furtado
no i juz w domu, juz wcinam kanapki.
na spokojnie moje komentarze co do wynikow - cudownie, ze Placebo 3 do gory. Super, ze Icky tak samo. Ida powoli, ale trwale ku gorze. Szkoda, ze "AutumnSong" spada, ale mam nadzieje, ze to takie chwilowe zachwianie.
Czolowka mnie niczym nie zdziwila. Dopiero wielki skok Buble'a jest niespodziewany, ale ciesze sie, ze to taki Buble jakiego lubie, a nie takie bleeee jak "Everything".
na spokojnie moje komentarze co do wynikow - cudownie, ze Placebo 3 do gory. Super, ze Icky tak samo. Ida powoli, ale trwale ku gorze. Szkoda, ze "AutumnSong" spada, ale mam nadzieje, ze to takie chwilowe zachwianie.
Czolowka mnie niczym nie zdziwila. Dopiero wielki skok Buble'a jest niespodziewany, ale ciesze sie, ze to taki Buble jakiego lubie, a nie takie bleeee jak "Everything".
- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Odszedłem wczoraj od komputera i komentowania.
Słuchałem oczywiście jednak lp3.
Kilka komentarzy.
Spodobało mi sie bardzo "AutumnSong" i myślę, że jak nie w tym tygodniu to przyszlym na pewno pojda na to głosy.
Słuchając Maroon 5 nasuwa się ta sama myśl co przy Silskim, że nowa piosenka zdecydowanie lepsza.
Raz Dwa Trzy dla mniej lepiej jak orginał.
Powtórzę się, ze szkoda Humanity
A coś o Katie było, no niby wydaje, ale pierwszy singiel raczej hitem nie będzie...przynjamniej na razie mi sie tak wydaje, nie wsluchałem sie.
W ogole to na youtube jest teledyk i posluchać mozna, linka nie dam bo poza forum lp3 prawie nic mi nie działa.
Do przyszłego
Słuchałem oczywiście jednak lp3.
Kilka komentarzy.
Spodobało mi sie bardzo "AutumnSong" i myślę, że jak nie w tym tygodniu to przyszlym na pewno pojda na to głosy.
Słuchając Maroon 5 nasuwa się ta sama myśl co przy Silskim, że nowa piosenka zdecydowanie lepsza.
Raz Dwa Trzy dla mniej lepiej jak orginał.
Powtórzę się, ze szkoda Humanity

A coś o Katie było, no niby wydaje, ale pierwszy singiel raczej hitem nie będzie...przynjamniej na razie mi sie tak wydaje, nie wsluchałem sie.
W ogole to na youtube jest teledyk i posluchać mozna, linka nie dam bo poza forum lp3 prawie nic mi nie działa.
Do przyszłego