Obowiązujący do 22:00 lider listy w tytule ma tylko jeden wyraz i jest to nazwa miasta. Kojarzycie inne takie przypadki w historii listy, wymienie kilka z głowy: Warszawa, Kraków, Leningrad, Tokyo, New York.
Artur pisze:Obowiązujący do 22:00 lider listy w tytule ma tylko jeden wyraz i jest to nazwa miasta. Kojarzycie inne takie przypadki w historii listy, wymienie kilka z głowy: Warszawa, Kraków, Leningrad, Tokyo, New York.
Artur pisze:Obowiązujący do 22:00 lider listy w tytule ma tylko jeden wyraz i jest to nazwa miasta. Kojarzycie inne takie przypadki w historii listy, wymienie kilka z głowy: Warszawa, Kraków, Leningrad, Tokyo, New York.
Tomekk pisze:2. Luxtorpedy nie grali, ale to nie znaczy, że zadebiutuje nisko.
3. Hey zostal dodany do zestawu dopiero w poniedziałek, więc też mógł trochę stracić.
@2. Jestem pełen obawień. Oby Siódme było na 7.
@3. Ale jest teledysk, chyba była "reklama" na fb i obiektywnie patrząc 2015 to jest bardzo dobry kawałek.
Albo na 27 albo na 7 razy 4.
Obiektywnie to nie można nic powiedzieć. Subiektywnie dla kogoś dobry, dla kogoś (w tym mnie) cieniutki.
Na liście to pewnie sporo było, ale na szczycie to Leningradu nie było. NY też.
Mi także. Ostatecznie to nr 1 na mojej liście. Już drugi tydzień )chocia ten drugi jesycye nie opublikowanz= (zmawu mi się Anglia władowała).
Ale początek i koniec Perfectu bierze mnie najmocniej.
Na liście to pewnie sporo było, ale na szczycie to Leningradu nie było. NY też.