dannar pisze:
Podróżujemy po okolicach Jeleniej Góry. Dzisiejszy dzień spędziliśmy w Karpaczu. Widziałem też m.in. Perłę Zachodu, Zamek Grodziec. Długo by pisać... Lepiej po prostu podziękuję jollyrogerowi.
ja dzisiaj caly dzień w Wałbrzychu, może się minęliśmy
Bardzo się cieszę, że Ania pomija poczekalnię i pięknie debiutuje, ale boję się, że za tydzień może zabraknąć kilku głosów i Ania wypadnie.
Głosujcie zatem, wskaże drugi tydzień jest najważniejszy!
dannar pisze:
Podróżujemy po okolicach Jeleniej Góry. Dzisiejszy dzień spędziliśmy w Karpaczu. Widziałem też m.in. Perłę Zachodu, Zamek Grodziec. Długo by pisać... Lepiej po prostu podziękuję jollyrogerowi.
o super
Jelonka ładna i przyjemna. A to Jolly taki przewodnik po okolicy?
Nicoletta pisze:... jutro chmury we Wrocławiu, deszcz i burze. Nareszcie!
Kiedy w serwisie informacyjnym powiedzieli, że "jutro pogoda popsuje się", pomyślałem sobie, że to radio to jednak nie jest obiektywne. Przecież może być ktoś, komu taka zmiana pogody przyniesie radość. No i okazuje się, że myślałem o Nicoletce.
FOXD pisze:
Foch nie wyklucza tego, że ktoś jest miły
coś trudno z Tobą nawiązać dialog, no nic na siłę.
Nie wydaje mi się Bynajmniej nie mam z tym problemu w realu
Nicoletta pisze:
FOXD pisze:Zakątki a zakamarki to jednak różnica
Synonimy do słowa „zakątek”
Poniżej znajduje się zbiorcza lista wszystkich synonimów do słowa zakątek.
bezludzie, dzicz, dziura, głusza, (...) terytorium, przestrzeń, zakamarek,
Ale to tylko teoria Ja tam widzę różnicę pomiędzy zkątkiem a zakamarkiem
Wilson całkiem nieźle tym razem
Ostatnio zmieniony pt wrz 16, 2016 8:16 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 2 razy.
Nicoletta pisze:... jutro chmury we Wrocławiu, deszcz i burze. Nareszcie!
Kiedy w serwisie informacyjnym powiedzieli, że "jutro pogoda popsuje się", pomyślałem sobie, że to radio to jednak nie jest obiektywne. Przecież może być ktoś, komu taka zmiana pogody przyniesie radość. No i okazuje się, że myślałem o Nicoletce.
temik3 pisze:Wszystkie nowości dzisiaj na plus. Ale żadna nie jest znakomita, jedynie dobre.
Owszem, a pierwszy Jan na drugi raz już przepadł.
Czyżby nowości, które zostały to Acid i Bowie?
Raczej tak. Co do Jana jeśli by go nie wyrzucili w tym tygodniu to będzie miał ostatnią szansę pewnie, ktoś bączył, że Kawa i dym ma być płytą tygodnia i stąd ta nadzieja.
FOXD pisze:Ja tam nie widziałem żadnej próby wytłumaczenia, a jedynie odsyłania na inne strony i rzucanie ostatecznie fochem
Zaczęło się to tak:
FOXD pisze:
Nicoletta pisze:ta pani LP się nazywa, ma taką piosenkę Lost on you. ona by świetnie zaśpiewała tą piosenkę Beth.
Rozwin ów skrót (LP) proszę, bo nie jarzę o kogo chodzi
Wyraźnie jest napisane jak ta pani się nazywa i nic o żadnym skrócie nie ma. I nic nie ma do tłumaczenia. Ale jeszcze ktoś napisał, że o LP, a Ty nadal swoje. Jeżeli to nie jest wytłumaczenie to nie wiem co nim jest.
Z dwójki nowości Ania brzmiała zdecydowanie lepiej niż Ray, ale najlepsze nowości jeszcze przed nami.
LLucky pisze:To Twój punkt widzenia i reprezentuje Twój pogląd na świat. Trudno - ja mam inny, więc raczej się nie dogadamy.
Skoro piszę to Ja, to raczej owczywiste, że prezentuję swój punkt widzenia Cóż w tym odkrywczego? Poza tym, z Tobą nie polemizuję w tym względzie
Nie miało być odkrywcze i nigdzie nie stwierdziłem, że ze mną polemizujesz. Jeśli nie zrozumiałeś, co napisałem, to tylko potwierdza, że się nie rozumiemy.
Ale mam do Ciebie pytanie a propos porozumienia: dlaczego każde zdanie kończysz ikoną "z przymrużeniem oka"?