Nicoletta pisze:
FOXD - to żaden skrót! wokalista ma pseudonim LP i śpiewała piosenkę Lost on you. wpisz sobie w YT i weź już nie udawaj, że nie pamiętasz
Naprawdę nie kojarzę o kogo chodzi I nie zamiearzam zaglądać na YT aby się zorientować, skoro to i tak jest nic warta/y wykonawca, artysta/ka Szkoda czasu
Twój znak zodiaku to po prostu musi być Osioł Uparty jak nie wiem co
Ostatnio zmieniony pt wrz 09, 2016 9:22 pm przez EVENo, łącznie zmieniany 1 raz.
Skoro wartość utworu tego/tej LP oceniłem jako kiepski, to nie zamierzam zaglądać o kogo chodzi. Takich mizerot jest mnóstwo, i wychodzę z założenia, że szkoda tracić czasu o kogo chodzi. Skoro masz problem aby napisać tutaj po ludzku i odszyfrować co/kto sie kryje się za tmy LP, to nie ma problemu, mnie osobiście na tym nie zależy ani też do niczego mi to nie jest potrzebne. Pozdrawiam w tym temacie
Ostatnio zmieniony pt wrz 09, 2016 9:26 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Nicoletta pisze:
FOXD - to żaden skrót! wokalista ma pseudonim LP i śpiewała piosenkę Lost on you. wpisz sobie w YT i weź już nie udawaj, że nie pamiętasz
Naprawdę nie kojarzę o kogo chodzi I nie zamiearzam zaglądać na YT aby się zorientować, skoro to i tak jest nic warta/y wykonawca, artysta/ka Szkoda czasu
to, że Ci się nie spodobała, nie znaczy, że jest nic nie warta.
to po co się dopytujesz o kogo chodzi jak nie chcesz nawet wiedzieć?
ale i tak się założę, że przed snem będziesz myślał o piosence LP i zanim zaśniesz i tak i tak jej posłuchasz
!
LLucky pisze:Usiłowałem sobie wyobrazić, jak by "Fire on the floor" zabrzmiało w wykonaniu Melody Gardot. Kiedyś Beth zaśpiewała jej piosenkę i według mnie zrobiła to lepiej niż autorka, ale w wypadku "Fire..." może faktycznie lepiej by pasowało nieco łagodności i myślę, że to by była niezła okazja dla Melody na rewanż.
Melody mi się jakoś specjalnie z łagodnością nie kojarzy, ale może to dlatego, że najbardziej lubię jej pierwszą płytę.
Nicoletta pisze:
Twój znak zodiaku to po prostu musi być Osioł Uparty jak nie wiem co
No popratrz jakiś Ty "odkrywczy" i "kreatywny' Gdybym byłtakim "osłem", pewnie bym zawnioskował o obrazę Jednak nie rusza mnie takie określenie akurat z Twojej strony bo, to dowodzi ono jedynie na jakim poziomie pojmujesz pewne kwestie Może warto wpierw nieco przemyśleć pewne uwarunkowania nim coś napiszesz. Ot taka dobra rada by nie pisać pod wływem emocji, odruchu
LLucky pisze:Usiłowałem sobie wyobrazić, jak by "Fire on the floor" zabrzmiało w wykonaniu Melody Gardot. Kiedyś Beth zaśpiewała jej piosenkę i według mnie zrobiła to lepiej niż autorka, ale w wypadku "Fire..." może faktycznie lepiej by pasowało nieco łagodności i myślę, że to by była niezła okazja dla Melody na rewanż.
Melody mi się jakoś specjalnie z łagodnością nie kojarzy, ale może to dlatego, że najbardziej lubię jej pierwszą płytę.
W każdym razie jest bardziej łagodna niż Beth Hart.
Choćby w brzmieniu nazwiska.
FOXD pisze:
No popratrz jakiś Ty "odkrywczy" i "kreatywny' Gdybym byłtakim "osłem", pewnie bym zawnioskował o obrazę Jednak nie rusza mnie takie określenie akurat z Twojej strony bo, to dowodzi ono jedynie na jakim poziomie pojmujesz pewne kwestie Może warto wpierw nieco przemyśleć pewne uwarunkowania nim coś napiszesz. Ot taka dobra rada by nie pisać pod wływem emocji, odruchu
Ty, a Ty wiesz co to ironia i sarkazm?
bo EVENo wie