mrsap pisze:I jak ze studia Trójki brzmiał Manic Street Preachers po takim ładnym skoku?
na miejscu brzmialo bardzo fajnie, choc bez takich emocji zwiazanych z oczekiwaniem, skoro juz o 19 wiedzialo sie, ze taki skok bedzie.
po przeczytaniu Waszych komentarzy mam kilka uwag:
1. przede wszystkim starajmy sie umieszczac wiecej tresci w tresci... Niektore posty kompletnie nic nie dodaja do dyskusji. Jesli piszemy co jest na jakim miejscu, to napiszmy tez cos wiecej - jakies wrazenia, skojarzenia, cokolwiek
2. jesli piszemy o wydarzeniach sportowych to najlepiej umieszczajmy to razem z informacjami dotyczacymi Listy, a nie same. I starajmy sie ograniczac posty dotyczace jednego wydarzenia sportowego. W koncu to forum LP3...
3. ech, a co tam, napisze po raz setny - tnijmy cytaty!
ku3a pisze:tak, tamten tekst ja pisalem
podziekowania dla jszmilesa i Helen za umozliwienie mi tego. Naprawde przeogromna frajda!
No i co? Za dwa tygodnie już na innym miejscu?
za 2 tygodnie? tak w calkowicie innym miejscu.
wreszcie na urlopie .
Artur pisze:
ku3a pisze:
Artur pisze:A moja pierwsza płyta CD która kupiłem to Alan Parsons Project "Ammonia Avenue"
dzwoniles moze dzisiaj do Trojki??
no niestety nie dzwoniłem
aha, bo ktos dzwonil i mowil, ze wlasnie ta plyta byla jego pierwsza CD.
a moja pierwsza do "Appetite For Destruction" - Guns N'Roses (prezent na gwiazdke). Pierwsza kupiona samemu: "Brothers In Arms" - Dire Straits (jakze moglo byc inaczej ). Kupiona w warszawskim Digitalu, jak ktos jeszcze cos takiego pamieta.
Ciekawostka poniewczasie: w not. 1333 były 2 nowości, 1 utwór utrzymał pozycję, 14 do góry i 13 w dół. To dopiero drugi taki przypadek w historii. Poprzedni miał miejsce ponad 20 lat temu - w not. 208 z 15.03.1986.
ku3a pisze:Kupiona w warszawskim Digitalu, jak ktos jeszcze cos takiego pamieta.
Tnę cytaty zgodnie z sugestią, nie dość że pamiętam, to mam kilkanaście kaset z nagranymi całymi płytami i kasety z pojedyńczymi kompilowanymi własnoręcznie na miejscu nagraniami. Ba nawet katalog się zachował pt " CD KATALOG PŁYT 1991 ROK - 3500 PŁYT" a na okładce tułowie gościa we fraku?, kamizelce? w czarno-żółte pasy, w białych rękawiczkach trzyma poziomo przed sobą czerwoną poduszkę a na niej leży płyta kompaktowa.
A czy pamiętacie firmę Combo z Ochoty, też gdzieś mam ich katalog płyt. To były czasy...