Na alp3 jest zapis
Brodsky Quartet feat. Sting
Utwór był na LP3 w roku 2002.
Wikipedia podaje (dyskografia Dtinga), że ten utwór pojawił się na płycie BQ w 2005.
Wg tej samej dyskografii, przy opisie utworu i Soudtracku Kate i Leopold (czyli w sumie w trzech miejscach) przy utworze podany jest jako wykonawca (i autor) tylko i wyłącznie Sting. I myślę (chyba że masz jakieś dodatkowe dane), że jako Sting powinien być w archiwum.
Until...
Re: Until...
na Liście był po prostu jako Sting, bez jakiegoś BQ, a już na pewno nie, że to jakieś BQ było jako główne
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Było już na ten temat dyskutowane nawet doszło do tych samych wniosków (zmiana w tę stronę została dokonana na wniosek danco28 ale potem ktoś znalazł że to nie ta wersja) ale nie dokonano poprawki wstecznej.
Sorry, nie wiedziałem, ale jak wpisałem do Szukaj Until to się nic nie pojawiło.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Czy jest szansa na usunięcie tego Brodsky'ego z zapisu i poprawienie błędu?
Dodam, że ta wersja Brodsky'ego to zupełnie inna aranżacja, od razu to słychać, że to nie ta wersja, którą chociażby dziś grał pan Marek.
Prawidłowy wykonawca to Sting.
Dodam, że ta wersja Brodsky'ego to zupełnie inna aranżacja, od razu to słychać, że to nie ta wersja, którą chociażby dziś grał pan Marek.
Prawidłowy wykonawca to Sting.