Witam!
Na przywitanie powiem, że kooperacja z Ludzikami ostatnio panu Pablopavo nie służy na liście. Lepiej mu idzie solo. Mnie to dziwi, bo ja różnicy nie widzę żadnej
Ostatnio zmieniony pt cze 10, 2016 7:35 pm przez dannar, łącznie zmieniany 1 raz.
adrianec pisze:a kto oglądał w poniedziałek Opole alternatywne? Pablopavo niezle wypadli
Spodziewałem się nieco lepszego koncertu. Ale i tak było nieźle.
.....................
42 Pablopavo i Ludziki - Wszystkie neony
41 Marek Piekarczyk - Bracie mój nieznajomy
Tomekk pisze:Mam nadzieję, że oprócz Dominiki Barabas i Korteza - pojawi się jeszcze dziś rewelacyjna Daria Zawiałow.
Oby nie bo kawałek słabiutki. Ja liczę na świetnego Nowaka i rewelacyjnego Piekarczyka.
Najlepszy Kaliber z tych, które pojawiły się na liście. Spory plus.
Tego Nowaka dziś pierwszy raz słyszałem i na razie mnie nie powala.
O i jest Piekarczyk z dobrym tytułem.
Tomekk pisze:Tegoroczny Festiwal w Opolu bardzo mi się podobał. Mam nadzieję, że oprócz Dominiki Barabas i Korteza - pojawi się jeszcze dziś rewelacyjna Daria Zawiałow. Szkoda, że w zestawie brak jest utworu "Kaktus" niejakiej Bovski - świetnie zaśpiewała podczas Debiutów tydzień temu.
Niestety, prawie 3 mln wyświetleń na YT to za mało, żeby się pojawić na liście. Nowe Roxette ma na pewno więcej
Sundrajta pisze:Zapytam tylko czy woli Szwajcarię czy Rumunię? I oczywiście po ósmej może być bo czas ma do 20:59.
Tylko nie Rumunię. A Szwajcaria jak najbardziej tak.
Jak do tej pory od Darii tylko Stereo było gorsze (no i oczywiście Apollo, ale ono poza konkursem).
Niech PJka wypadnie to może ta znacznie lepsza się pojawi.
Emilia pisze:Ciekawe, czy któryś Paul Simon zadebiutuje. Osobiście wolałabym WRISTBAND.
Dla mnie jedynym uzasadnieniem trzymającym się zdrowego rozsądku na dodanie do zestawu drugiego Simona jest to, że pierwszy osiągnął przez dwa dni głosowania jakiś fenomenalny wynik. Pozostaje mi około godzina łudzenia się, że osoby pracujące nad zestawem nie popełniły żałosnego błędu.