To czym jest Espana Forever, jeśli nie ma tekstu?EVENo pisze:Obowiązek obowiązkiem jest, piosenka musi posiadać tekst

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
To czym jest Espana Forever, jeśli nie ma tekstu?EVENo pisze:Obowiązek obowiązkiem jest, piosenka musi posiadać tekst
Instrumentarium ,które muzycznie wyraża przekaz tekstowywzorowezero pisze:To czym jest Espana Forever, jeśli nie ma tekstu?EVENo pisze:Obowiązek obowiązkiem jest, piosenka musi posiadać tekstMelodią?
O Wehikule nawet nie pomyślałem, bo to dla mnie w ich dorobku jakaś pomyłka. Myślałem że to będzie wersja z wronami (którą akurat bardzo lubię).FOXD pisze:Nie wiem co masz na myśli, ale Whikułu i Listów jeszcze nie byłokajman pisze:Dwa? To ten bardzo dobry zoologiczny też będzie?FOXD pisze:Który, bo będą pewnie jeszcze dwa?
W takim razie równie dobrze może to dotyczyć Martynywzorowezero pisze:Serio się zastanawiam, czy przypadkiem Zaucha nie wypadł
Dziwne były to mistrzostwa, bo najlepsi gracze do finału nie doszli. Z moich ulubionych wszyscy szybko wylecieli (ostatni w ćwierćfinale). Na szczęście z dwojga złego wygrał ten ktorego bardziej lubię (Ding jest najbardziej nielubianym zawodnikiem).krzychu78 pisze:Kajman odbiegając od muzyki co sądzisz o tegorocznych MŚ w snookerze ? a tak na marginesie chyba pierwszy polski top który odbywa się już po zakończeniu mistrzostw
Czy jest jakiś pozytywny text, ktory uważasz za dobry? Bo ten jest całkiem przyzwoity.słoik pisze:Jestem w stanie wybaczyć dwudziestolatce popełnienie takiego tekstu jak "Moja i Twoja nadzieja", zwłaszcza że później nastąpił gwałtowny przypływ talentu tekściarskiego, ale taka atencja dojrzałych na ogół słuchaczy jest trudna do zaakceptowania.
Zgoda. Minimum jakieś 528 nmiejsc za wysoko.LokiWawa pisze:28. DŻEM - "Wehikuł czasu".
![]()
![]()
Moim zdaniem poziom był b. niski, przez co taki gracz jak Selby zdobył MiŚiakajman pisze:Dziwne były to mistrzostwa, bo najlepsi gracze do finału nie doszli. Z moich ulubionych wszyscy szybko wylecieli (ostatni w ćwierćfinale). Na szczęście z dwojga złego wygrał ten ktorego bardziej lubię (Ding jest najbardziej nielubianym zawodnikiem).