Nie pamiętasz Ojca, Pocisku i Boga (szczegolnie mi się podobał) z LP3?lady pisze:Ja podobnie, z tym że bardziej znam Kim Nowak.kajman pisze:Młodych Waglewskich zdecydowanie wolę w kooperacji ze starym oraz w Kim Nowaku.
9. Polski Top Wszech Czasów (3 maja 2016)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: 9. Polski Top Wszech Czasów (3 maja 2016)
Ejże, ejże, bo jeszcze ktoś to weźmie na poważnie przy kolejnym X TOP-ie i zrobi akcję by zagłosować na fejsieEVENo pisze:Ja bardziej. Już wolałbym Taco od Fisza. Właściwie jest mnóstwo rzeczy, które wolałbym od Fisza.FOXD pisze:Oooo, WagleTo kajman psy wiesza teraz

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania 1016.
"Jaskółka uwięziona" Stana Borysa - coś genialnego! 

- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Hahaha, już my dobrze wiemy kto by to zorganizował i wypromowałFOXD pisze:Ejże, ejże, bo jeszcze ktoś to weźmie na poważnie przy kolejnym X TOP-ie i zrobi akcję by zagłosować na fejsieEVENo pisze:Ja bardziej. Już wolałbym Taco od Fisza. Właściwie jest mnóstwo rzeczy, które wolałbym od Fisza.FOXD pisze:Oooo, WagleTo kajman psy wiesza teraz

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Gdzieś od 2012 roku
FOXD, gratuluję 11111 postu!
A teraz słysząc Stana Borysa to coraz lepiej prezentuje się Top. Tylko te dwie niewiadome zostały :/
A teraz słysząc Stana Borysa to coraz lepiej prezentuje się Top. Tylko te dwie niewiadome zostały :/
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Pamiętam, ale całej płyty nie słyszałam. Natomiast Kima swego czasu mocno promowali w Trójce i słyszałam chyba większość utworów z ich pierwszej płyty, bo z drugiej już mniej.kajman pisze:Nie pamiętasz Ojca, Pocisku i Boga (szczegolnie mi się podobał) z LP3?
Stan Borys bije wzystko co do tej pory wybrzmiało 

No to już czwarty mój głos (miejsce 20).
Kiedyś odbierałem ten utwór jako bardzo antychrześcijański. Teraz nie jestem już pewien.
Kiedyś odbierałem ten utwór jako bardzo antychrześcijański. Teraz nie jestem już pewien.
Ciekawe miałeś skojarzeniakajman pisze: Kiedyś odbierałem ten utwór jako bardzo antychrześcijański. Teraz nie jestem już pewien.

Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2016 1:33 pm przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwszej to w zasadzie nie kojarzę (nawet nie kojarzyłem pisząc powyżej, że była jakaś wcześniej).lady pisze:Pamiętam, ale całej płyty nie słyszałam. Natomiast Kima swego czasu mocno promowali w Trójce i słyszałam chyba większość utworów z ich pierwszej płyty, bo z drugiej już mniej.kajman pisze:Nie pamiętasz Ojca, Pocisku i Boga (szczegolnie mi się podobał) z LP3?
- dannar
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2012
Mówcie co chcecie, ale dzięki niej przynajmniej coś się na liście działo.EVENo pisze: Hahaha, już my dobrze wiemy kto by to zorganizował i wypromowałPodpowiem tylko, że ma na imię Agnieszka

skowronki, jaskółka... normalnie wiosna
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: notowania 1016.
Szóstą dziesiątkę zamykają "Telefony" Republiki. Jak dla mnie lekko powyżej średniej.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Oj, a na forum to się dzieje do dzisiaj!dannar pisze:Mówcie co chcecie, ale dzięki niej przynajmniej coś się na liście działo.EVENo pisze: Hahaha, już my dobrze wiemy kto by to zorganizował i wypromowałPodpowiem tylko, że ma na imię Agnieszka

Aaa, ta AgnieszkaEVENo pisze:Hahaha, już my dobrze wiemy kto by to zorganizował i wypromowałFOXD pisze: Ejże, ejże, bo jeszcze ktoś to weźmie na poważnie przy kolejnym X TOP-ie i zrobi akcję by zagłosować na fejsiePodpowiem tylko, że ma na imię Agnieszka

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
W sumie tak mogłoby wyglądać piekło.kajman pisze:Kiedyś odbierałem ten utwór jako bardzo antychrześcijański. Teraz nie jestem już pewien.
Z tym bym się zgodził, nie wiem tylko jak rozumieć winka.FOXD pisze:Stan Borys bije wzystko co do tej pory wybrzmiało
A txt "Leszka" to moje jakby credo (więc tu ze słoikiem nie mogę się nijak zgodzić ^^).
Witam, ja tylko na chwilkę

-
Serio, mamy miejsce 60., a śladu KSU nadal brak. Albo świetny skok, albo bolesny upadek. Sam nie wiem. Poza tym, Edmund Fetting mógł wypaść 
Ale Telefony są spoko, choć nie na moim topie akurat

Ale Telefony są spoko, choć nie na moim topie akurat

-
Z 2010 roku, tytuł jak nazwa zespołu, bardzo rockowa, chwilami blues-rockowa. Polecamkajman pisze:Pierwszej to w zasadzie nie kojarzę (nawet nie kojarzyłem pisząc powyżej, że była jakaś wcześniej).

Środek godzinki zdecydowanie na plus
Kult, Stan Borys, teraz Republika
Oby do końca było pdobnie 

Przeklinanie piękna będąc uwięzionym w kościele łatwo można odebrać jako antychrześcijańskie. No i bardzo ironicznie w tym kontekście brzmi niezaznanie światła.FOXD pisze:Ciekawe miałeś skojarzeniakajman pisze:Kiedyś odbierałem ten utwór jako bardzo antychrześcijański. Teraz nie jestem już pewien.Moim zdaniem pod względem religijnym, akurat jest neutralny
Telefony to kolejny utwór, który mnie zaskoczył, że się do ostatecznej walki o mój głos nie załapał. U mnie top 10 Republiki.
Nigdy jej nie lubiłem, a tym sobie jeszcze bardziej nagrabiła.dannar pisze:Mówcie co chcecie, ale dzięki niej przynajmniej coś się na liście działo.EVENo pisze:Hahaha, już my dobrze wiemy kto by to zorganizował i wypromowałPodpowiem tylko, że ma na imię Agnieszka
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Pierwsza była słabsza, w zasadzie singlowe kawałki odstawały wyraźnie od reszty, z tego co pamiętam. Na drugiej fajnie sie rozwinęli (w sumie przydałaby sie trzecia...).kajman pisze:Pierwszej to w zasadzie nie kojarzę (nawet nie kojarzyłem pisząc powyżej, że była jakaś wcześniej).
-
CześćNeo01 pisze: Witam, ja tylko na chwilkę

W każdym razie fajnie Cię znowu czytać.
-
ADAMERIA, CHODŹ! LUXY LECĄ!
- dannar
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2012
A było jakieś?FOXD pisze: Aaa, ta AgnieszkaPrzy okazji ktoś wie co było z tym zawirowaniem wokół nowego Pegaza?
Swoją drogą, to ciekawa, że taki ktoś jak A. Szydłowska prowadzi program kulturalny w tej "pełnej cenzury i propagandy w stylu Korei Pn." telewizji.