Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Pełna wersja tamtego utworu Riverside trwa 7:33. Byli na pożegnaniu wakacji w 2014 roku w moim Grudziądzu z Sabatonem.
W tym roku przyjedzie Perfect. Wilki u nas były, Myslovitz był 4 lata temu, ale już z Michałem Kowalonkiem.
13 utworów wypadnie. 87 zostaje, czyli o 8 więcej niż rok temu.
Nie wiem, co wspólnego ma TEN utwór Peszek z polityką. To jeden z niewielu, który właśnie nie ma nic.
A teraz najlepszy Kult jaki kiedykolwiek powstał.
Vinyl84 pisze:Sorry Trójko. Ale od jutra was opuszczam na czas jakis...
Mnie się powli przypominają dawne czasy Trójkowe z "puszczaniem oka" co i rusz;) Choć trzeba przyznać, że jak zaczną się konkretne zmiany kadrowe w Trojce, to może nie być ciekawie
dannar pisze:The Depth Of Self-Delusion Jeśli poważnie mówisz, że nie wiesz
Ja też nie mogłem skojarzyć co to za utwór.
Myślę, że każdy ma takie utwory, ktorych nie jest w stanie zapamiętać. U mnie takim rekordzistą jest Love bites, którego nawet zaraz po usłyszeniu nie pamiętałem.
Krew Boga u mnie w tym roku poza top 82. Przyznam się, że samego mnie to zaskoczyło.
Z Lady Pank u mnie blisko głosu były Fabryka i Vademecum, a Minus 10 (od zawsze ich mój nr 1) na 18. Kryzysową lubię i była wstępnie w orbicie zainteresowań.
ja też "estetycznie" preferuję więcej Niemena i Grechuty w Topie, mniej Kultu niż zwykle jest. no Lady Pank też mnie nigdy nie porywali, ani tu ani na koncertach (i Kazik i Panasewicz są znani z konkretnego przygotowania się do koncertów, co również nigdy nie było moją "estetyką")
Moja mama kocha Skaldów.
Z tej płyty są także "Prześliczna wiolonczelistka" i "Medytacje wiejskiego listonosza".
Fajnie, że bracia Zielińscy do dziś grają, ostatnio wystąpili z chórem Starszych Pań.