Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
O, jeśli baner ma wyświetlać wyniki, to już nie jestem taki przeciwny, jak 2 minuty temu
Piękne zaczynamy! Przypomina mi się cudowne wykonanie Ani Rusowicz na Przystanku Woodstock. Na bisie można było zagrać tylko ten numer i wyszedł wspaniale!
Mimo wszystko przeszkadza/zasłania część opcji, a tym samym "zaburza" komfort czytania forum.
Tak trudo jest dodać opcję wyboru "wyświeltania banera" by każdy sam decydował, że się na to godzi?????
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2016 9:16 am przez FOXD, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzień dobry. Odczytano początek Konstytucyi i "Jednego serca" na początek. Siła w jedności zakochanych, rodziny i narodu A ja na ten utwór głosowałem. Nisko na Topie. Ale świetny start!
Vinyl84 pisze:No nie mówię, że tragicznie... Za to na 102 miejcu najlepszy (moim zdaniem) z utworów Pana Czesława...
Świetny, ale u mnie byłby w jakieś 3 lub 4 dziesiątce.
Połączyli dwa utwory jak słyszę, bo nie pamiętam, żeby Chodźmy było w zestawie. Ale to bardzo dobrze, bo to jeden z moich ulubionych utworów z Korowodu nawet lepszy od Świecie nasz.
Grechuta rok temu czterokrotnie w "100" (w tym raz z Myslovitz). "Świecie nasz" wśród nich nie było, choć jakością nie odbiega od najlepszych utworów Pana Marka.
101. Marek Grechuta - Świecie nasz
Ocena 8/10. Bez mojego głosu.
Rok temu wylot z 32.miejsca, 2.najlepszy przegrany po SBB, co więcej z tego wynika, że w tym roku albo do góry, albo bez zmian, na pewno nie spada. Ja już kiedyś słyszałem te preludium do tego utworu, to jest jego pełna wersja.
dannar pisze:Może to dziwne, ale nie znałem tego wstępu.
Po to nie wstęp był tylko utwór, który jest połączony z tamtym. Nota bene przez wiele lat myślałemn, że Pytać zawsze... to końcówka Chodźmy, a nie początek ŚN.