Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Witam Wszystkich. Dziś o 20 nastąpi moje oficjalne POŻEGNANIE Z TRÓJKĄ na czas bliżej nieokreślony... Przykro, że po 20 latach niemal codziennego słuchania jestem zmuszony to zrobić. Ale dziś będę się starał godnie pożegnać się z trójką...
Vinyl84 pisze:Witam Wszystkich. Dziś o 20 nastąpi moje oficjalne POŻEGNANIE Z TRÓJKĄ na czas bliżej nieokreślony... Przykro, że po 20 latach niemal codziennego słuchania jestem zmuszony to zrobić. Ale dziś będę się starał godnie pożegnać się z trójką...
Pożegnania nigdy nie są łatwe. Jaki jest powód tego rozstania?
Witam z Miasta Spotkań i ESK 2016 oraz Miasta o najlepszej reputacji wśród miast Polski
p.s.
Prośba do adminów/moderatorów o wyłączenie nachalnego banera u dołu zapowiadającego TOP. Powiadomienie w zasadzie już zbyteczne, a zasłania sporą część ekranu i przeszkadza.
FOXD pisze:
p.s.
Prośba do adminów/moderatorów o wyłączenie nachalnego banera u dołu zapowiadającego TOP. Powiadomienie w zasadzie już zbyteczne, a zasłania sporą część ekranu i przeszkadza.
FOXD pisze:
p.s.
jak najbardziej popieram
Dziwne, że nadal nie wynaleźli czerwonego krzyżyka w prawym górnym rogu.
FOXD pisze:
p.s.
Vinyl84 pisze:"Dobra Zmiana" zmierzająca w stronę powrotu do PRL-u. Za chwile ostanie 11 godzin z Trójką... Pocieszam się, że na czas jakiś...
Hmm, mam pdobnie, ale żeby się żeganć z Trójka na dobre? Mona selektywnie wybierac audycje, by "omijać" reżimowe audycje Jeszcze jest to wykonalne Poza tym "dobra, zmiana" nie będzie trwać wiecznie
petergerman pisze:Będzie pięknie... i czuję niespodzianki
Witam,
ilość nowości i powrotów w setce stawia top nr 9 na 4 pozycji nie licząc top u nr 1,
ilość nowości w setce stawia top nr 9 też na 4 pozycji nie licząc topu nr 1.
Dobrego nasłuchu.