Może i lepszy, ale to nie znaczy od razu, że dobryadameria pisze: No i zgadzam się z kajmanem, że to utwór lepszy od singli z Grandy.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Może i lepszy, ale to nie znaczy od razu, że dobryadameria pisze: No i zgadzam się z kajmanem, że to utwór lepszy od singli z Grandy.
Raczej szanse ma malutkie, bo tam Margaret rządzi z tego co czytam na Mycharts.adameria pisze:Nie wiem, bo nie słuchałem i póki co nie mam zamiaru. Ale co do powodzenia na LP3, to zależy jakie będzie powodzenie w eliminacjach krajowych i dalej. Bo zakładam, że raczej za nazwisko przejdzie...Sundrajta pisze:O proszę w nowościach Górniaczka eurowizyjna,to jeden ze słabszych tam utworów więc nie wróżę jej powodzenia!
Akurat w przypadku tego utworu się nie zgadzam.jerzyko70 pisze:Kortez - kolejny jego dobry kawałek.
A rekord to dziewięć (Straitsi, Adams, Lipnicka) i myślę, że istnieje duża szansa, że będzie pobity.DarekM pisze:Lazarus po raz siódmy z rzędu na szczycie listy. Ostatnio ta sztuka powiodła się Kultowi z utworem "Gdy nie ma dzieci" a było to ... ponad 17 lat temu (not. 862-868).