Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Witam!
Tym razem w innym poscie zrzucam pierwszą część specjalnego 900 notowania Listu Przebojów Programu 3.
Tym razem postaralem sie, żeby żadna komórka nie zakłócała zgrywania materiału
Mam nadzieję, że jakośc jest w miarę.
Pozdrowienia!!
czesiu, wielkie dzięki. Najbardziej mnie ucieszył ten składak przez historię Listy, fajnie to brzmi. Najwięcej tam było fragmentów z podsumowania 600 list, które miało miejsce 14 sierpnia 1993 r. w Markomanii. Pewnie dlatego im się zachowały te archiwalne nagrania, bo część audycji została nagrana na taśmę, bo Pan Marek leciał wtedy do Chicago..... i leciała z taśmy. Pamiętam dobrze to notowanie, bo mam je gdzieś u siebie. Pierzasta przeciągająca zapowiedź Roxette, ta pogadanka o modzie przed Black'iem i "Wonderful life", powtarzające się "dużo szczęścia i słodyczy, liscie słuchacz życzy" z "pocztówki grającej", Balon jako "Sakryfajsik" wspominający rok 1989 i ta dziwaczna zapowiedź "Dzidka" "Skóra" RL.
No i oczywiście rozpoznałem fragment notowania 642 z 1994 r., które Pan Marek prowadził z "Franusiem" - fantastycznym słownikiem elektronicznym. Fragment końcówki tego notowania zamieszczam:
dzięki JC! Miło wiedzieć, że kogoś zainteresowały te moje muzyczne listowe mptrójki! Jutro postaram sie wrzucić na serwer druga część tego notowania.
Pozdrowienia!
Hej luk14!
Niestety, ni mogę wrzucić pliku raz jeszcze bo nasz informer postawił nowego firewalla i lipa.
Jeżeli nadal jesteś zainteresowany to pisz na maila: czesio1@poczta.fm