Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Bo to nie jest świat dla mięczaków tylko dla twardzieli...FOXD pisze:Tiaaa,... a Ty ten tekst "właściwe" rozumiesz? Heh, zabawny jesteśadrianec pisze:"Wojnę" dedykuję wszystkim krytykantom, cynikom, narzekaczom, itp itd... Może jak przeczytają ten tekst, to będą odrobinę bliżej dobroci.Chyba czas dorosnąć (dojrzeć) jednak
Czasem się dziwię skąd takie "misiaczki" się biorą
Czyli podium bez zmian
Fajnie, że niejako potwierdzasz, iż powierzchowna postrzeganie kogoś nie przekłada się na to kim jest faktyczniei na co Go staćSundrajta pisze:Zbyszek Wodecki A gdy oglądałem go jako jurora, w któryms z talent-showów, to nawet miałem takie mysli: nie ten człowiek już nigdy nic ciekawego nie nagra!
jestem proklamatorem łagodności. forever! z daleka od "mięczaków" i "twardzieli" (a la Pitbull 2). na miejscu tu jest właśnie utwór Ani z Nowakiem. miłość super sprawaSundrajta pisze:Dobranoc moi drodzy krytycy wszystkiego co piękne i delikatne.![]()
I obyśmy za tydzień znowu mogli sobie po-narzekać i po-dziwiać najwspanialsze piosenki Trójki.
Nie, u mnie na "wadze" jest bardzo dobrze. Również jeśli chodzi o przełożenie na sylwetkęadrianec pisze:dorosłość nie polega na zgorzkniałości.![]()
a z tym misiaczkiem, to widać, że się przybrało nieco na wadze?
sam udowodniłeś brak empatii u Ciebie. nie pisałem o Twojej wadze, a żartobliwie i szybciej o mojej (jeśli już). powalił byś mnie - czegoś Ci brak...? bo tak lubisz być powalający? na razie nie jesteś. a ja nie zamierzam nawet "żartem" czemkolwiek się przechwalać. i udowadniać pokorę czy jej brak. i któż to ocenia? don't judge, śpiewała niedawno Peszkówna, a Ty swojeFOXD pisze:Nie, u mnie na "wadze" jest bardzo dobrzeadrianec pisze:dorosłość nie polega na zgorzkniałości.![]()
a z tym misiaczkiem, to widać, że się przybrało nieco na wadze?Śmiem twierdzić, że bym powalił Cię w niejendym, tak więc daruj sobie takie "wycieczki" w obszary których nie ogarniasz
Kolejny przykład "miasiaczku", że odznaczasz się arogancją, a co za tym idzie bufonadą
Pokora, pokora i jeszcze raz pokora, bo mimo wszytko nieraz cię dopadnie
Chyba zdecydowanie przeginasz. Wypowiedział swoją opinię, do której ma prawo, a Ty znowu obrażasz ludzi z pozycji wszechwiedzącego.FOXD pisze:Czasem się dziwię skąd takie "misiaczki" się biorą
Tobie też by się jej sporo przydało.FOXD pisze:Pokora, pokora i jeszcze raz pokora, bo mimo wszytko nieraz cię dopadnie
A może tutaj pasowałoby powiedzenie przyganiał kocioł garnkowi.FOXD pisze:co za tym idzie bufonadą
No tak, typowe (nieskładne) pitu, pitu dla niedojrzałego osobnikaadrianec pisze:sam udowodniłeś brak empatii u Ciebie. nie pisałem o Twojej wadze, a żartobliwie i szybciej o mojej (jeśli już). powalił byś mnie - czegoś Ci brak...? bo tak lubisz być powalający? na razie nie jesteś. a ja nie zamierzam nawet "żartem" czemkolwiek się przechwalać. i udowadniać pokorę czy jej brak. i któż to ocenia? don't judge, śpiewała niedawno Peszkówna, a Ty swojeFOXD pisze:Nie, u mnie na "wadze" jest bardzo dobrzeadrianec pisze:dorosłość nie polega na zgorzkniałości.![]()
a z tym misiaczkiem, to widać, że się przybrało nieco na wadze?Śmiem twierdzić, że bym powalił Cię w niejendym, tak więc daruj sobie takie "wycieczki" w obszary których nie ogarniasz
Kolejny przykład "miasiaczku", że odznaczasz się arogancją, a co za tym idzie bufonadą
Ha ha ha haFOXD pisze: Nie, u mnie na "wadze" jest bardzo dobrze. Również jeśli chodzi o przełożenie na sylwetkęŚmiem twierdzić, że bym powalił Cię w niejendym, tak więc daruj sobie takie "wycieczki" w obszary których nie ogarniasz
Aaaa i jezcze jedno, nie od "dorosłość" chodzi, ale o dojrzałość, tą emocjonalną zwłaszcza
LLucky pisze:David znowu wysoko, just like a bluebird.
Ale ABC wyżej.
Kończę klikanie - dobrej nocy wszystkim niedźwiedziom, misiaczkom, misiom o małym rozumku itp. itd.!