Ja widzę tylko największe awanse i spadki, a gdzie te pełne wyniki, podpowiedzcie proszęcrimson pisze:Hurraa! Tak szybko pełne wyniki Topu! Piotrze, wielkie dzięki!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja widzę tylko największe awanse i spadki, a gdzie te pełne wyniki, podpowiedzcie proszęcrimson pisze:Hurraa! Tak szybko pełne wyniki Topu! Piotrze, wielkie dzięki!
na pewno nie ma kompleksu mniejszości wobec forumbobby-x pisze:I jak tam Jaśko z F. jest lepszy, szybszy, lepiej zorganizowany?
Dajcie spokój chłopakowi. Młody pasjonat, który hobbystycznie robi fajną rzecz. Skąd ten hejt.bobby-x pisze:I jak tam Jaśko z F. jest lepszy, szybszy, lepiej zorganizowany?
Oj, smutne to, bo przepiękny to utwór (chociaż wolę bardziej pozakręcany pierwowzór Joni).jedrzej2012 pisze:Trochę jak kiedyś "Woodstock" Matthews Southern Comfort, jak podał Marek Niedźwiecki, najgorszy w tym utwór, co prawda 24 w górę, ale i tak ostatnie miejsce, niezauważone w tym roku
A mamy się bać czy też sugerujesz Robercie, że mamy się lepiej zorganizować, wziąć się do roboty bo ktoś jest lepszy, czy też obudzić się bo ktoś nas wyprzedził?bobby-x pisze:I jak tam Jaśko z F. jest lepszy, szybszy, lepiej zorganizowany?
Hmmm. Redakcji? Jakiej Redakcji?wzorowezero pisze:Dziękuję Redakcji za kosmicznie szybką prezentację całego XXII Topu!
Nieeeee. Administracji. JaceK też maczał w tym palce jak na konserwatywnego woźnego przystało.wzorowezero pisze:Nadal jestem przedwczorajszy - już poprawiam, żeby nie było
To jeszcze raz się poprawiam - mam nadzieję, że już będzie wszystko w porządkuPiotr pisze:Nieeeee. Administracji. JaceK też maczał w tym palce jak na konserwatywnego woźnego przystało.wzorowezero pisze:Nadal jestem przedwczorajszy - już poprawiam, żeby nie było
Obawiam się, że może być trudno, bo w ostatnich latach zestaw na polski top wyłącznie się powiększał (najpierw z 819 do 869, a potem do 995) i już jest tak rozbudowany, że jego dalsze powiększanie nie ma sensu. Natomiast dyskusji o usunięciach nie możemy przeprowadzić, gdyż nie znamy pełnych wyników ostatnich topówwzorowezero pisze:Swoją drogą, delikatnie zejdę z tematu, ale czy będzie coś modyfikowane w zestawie na IX Polski Top
Powiem tak:gżegoż pisze:Obawiam się, że może być trudno, bo w ostatnich latach zestaw na polski top wyłącznie się powiększał (najpierw z 819 do 869, a potem do 995) i już jest tak rozbudowany, że jego dalsze powiększanie nie ma sensu. Natomiast dyskusji o usunięciach nie możemy przeprowadzić, gdyż nie znamy pełnych wyników ostatnich topówwzorowezero pisze:Swoją drogą, delikatnie zejdę z tematu, ale czy będzie coś modyfikowane w zestawie na IX Polski TopPoza tym jeszcze się nie zdarzyło, by zmiany następowały rok po roku - przez 4 lata nie było ich w ogóle (!), potem dodano 50 utworów, następnie przez rok nie było zmian, no i w 2015 r. dodano wszystkie nasze propozycje (z których 4 usunięto już w trakcie głosowania, co do dzisiaj trudno jest nam zrozumieć). Tak więc niestety raczej byłbym sceptyczny
Zresztą po tym ostatnim powiększeniu trudno wskazać jakieś bardzo rażące braki, choć to rzeczywiscie dziwne, że spośród 28 osób, które pracowały nad ostatnimi zmianami, nikt nie zgłosił Rybińskiego. Szkoda, że już wtedy nie było Cię na forum, bo na pewno wszystkie propozycje zostałyby poddane pod głosowanie. Ale jeszcze jest trochę czasu, więc może coś się jeszcze wydarzy...
Gżegoż, jak coś, odpisz w tym temacie, żeby już tutaj nie zaśmiecaćjollyroger72 pisze:Panowie, załóżcie może sobie odrębny wątek i w nim dyskutujcie.
Jeśli miałoby tak być (albo nawet wyrzucić 1000 i wrzucić 1000 nowych, czego ja nie widzę, chyba, że rączkami forumowiczów, bo raczej nie Pana Marka i spółki), to chyba kogoś pogrzało.wzorowezero pisze:A co sądzicie o wstępnych planach na XXIII Top? Według tego, co zostało napisane na blogu Marka Niedźwieckiego, z zestawu prawdopodobnie zostanie jedynie koło 500 utworów (ale nic jeszcze nie zostało przesądzone).
Niedźwiedź już tyle razy zapowiadał podobne ruchy (min. rok temu miała być ucięta ostatnia pięćsetka) i nic z tego nie wynikało, że w ogóle bym nie brał tych zapowiedzi na poważniewzorowezero pisze:A co sądzicie o wstępnych planach na XXIII Top? Według tego, co zostało napisane na blogu Marka Niedźwieckiego, z zestawu prawdopodobnie zostanie jedynie koło 500 utworów (ale nic jeszcze nie zostało przesądzone).
Przepraszam, ale teraz nie bardzo mam czaswzorowezero pisze:Gżegoż, jak coś, odpisz w tym temacie, żeby już tutaj nie zaśmiecać
Na pierwszych wydaniach widniało Carpet Crawlgżegoż pisze:I jeszcze w tytule utworu z miejsca 715 jest "Crawl" zamiast "Crawlers"