XXII Top Wszech Czasów 01.01.2016
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: XXII Top Wszech Czasów 01.01.2016 - wyniki
Poooolska!!!

Kultowa Polska, bez mojego głosu w TWC 
- barb42
- Listy Przebojów Trójki słucham od: odkąd pamiętam
I cała prawda o polskich chodnikach po raz pierwszy dzisiaj.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Świetny, ale Arahja lepsza.
-
roman76
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2009
i kolejny KUlcik z mojego zestawu
O, byłem wczoraj "w Sopocie nad morzem". A jutro przejadę przez dworzec w Kutnie. 
świetny kawałek , dobrze , że awansuje
Wymarzyłbym sobie tutaj "Czarne słońca" 
No ja jakoś myliłem losing z loosing i w kalamburach próbowałem na podstawie tego drugiego słowa podsunąć rozwiązanie.saferłel pisze:YEAH! ZATRACAM SWOJĄ RELIGIĘŚwietnie to usłyszeć!
No i zapomniałem, że będzie Polska. No to są w tym topie trzy megakoszmary.
39-29-12.
- zielonakoniczynka
Ja wolę te mniej znane - E-bow the Letter, Electrolite...Ajtek pisze:U mnie jeszcze Everybody hurts w tym roku miało głosik.zielonakoniczynka pisze:Mój leci zawsze i niezmiennie na "Drive".
Polska. Doceniam i cieszę się bo to w końcu KULT. Nagrane na koncercie na kasetę w latach 80 brzmiało pięknie.
Osobiście wolałbym wyżej inne kawałki Kultu - choćby "Do Ani", albo "Komu bije dzwon" czy "Jeźdźców".
Mimo to słucham z radością.
Osobiście wolałbym wyżej inne kawałki Kultu - choćby "Do Ani", albo "Komu bije dzwon" czy "Jeźdźców".
Mimo to słucham z radością.
R.E.M. i The Cranberries najsłabsze i najbrzydsze - wciąż zdecydowanie za wysoko w TOPIE. Kto promuje takie gnioty?
a w Kutnie na dworcu w nocy pękają oczy! Byłam tam w Kutnie i jaki miałam ubaw przypominając sobie tą piosenkę Kultu 
- Sundrajta
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1990 (z Big przerwą)
Kult - Polska dla mnie znowuż to jest taki Kazikowy średniak, ani grzeje, ani ziębi... 7,5 pkt.
TYLKO PINK FLOYD I LED ZEPPELIN JAK MOŻNA WPUSZCZAĆ NA TOP TAKIE POPOWE GNIOTYslamowir pisze:R.E.M. i The Cranberries najsłabsze i najbrzydsze - wciąż zdecydowanie za wysoko w TOPIE. Kto promuje takie gnioty?
niezłe, to odśpiewaj sobie jutro "Polskę"1981 pisze:O, byłem wczoraj "w Sopocie nad morzem". A jutro przejadę przez dworzec w Kutnie.
No u mnie nikt nie przebije pary Kate Bush - Joni Mitchell.wzorowezero pisze:Tu akurat podzielam - dla mnie niezmiennie i chyba tak pozostanie, że Sinead będzie na pierwszym, a potem... długo, długo nic(?)
- dannar
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2012
Będzie jeszcze jeden utwór z Polską w tytule.
Popowe????TomaszBr pisze:TYLKO PINK FLOYD I LED ZEPPELIN JAK MOŻNA WPUSZCZAĆ NA TOP TAKIE POPOWE GNIOTYslamowir pisze:R.E.M. i The Cranberries najsłabsze i najbrzydsze - wciąż zdecydowanie za wysoko w TOPIE. Kto promuje takie gnioty?
Przez Tczew też przejeżdżałem. Nawet ładnieMartyr pisze:niezłe, to odśpiewaj sobie jutro "Polskę"1981 pisze:O, byłem wczoraj "w Sopocie nad morzem". A jutro przejadę przez dworzec w Kutnie.![]()
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
JAK ŚMIESZ UŻYWAĆ W JEDNYM ZDANIU NAZW TYCH DWÓCH WIELKICH EKIP OBOK OKREŚLENIA "GNIOTY". JESZCZE KTOŚ TO ŹLE ZINTERPRETUJE ALBO W GOOGLACH BĘDZIE TO RAZEM SPOZYCJONOWANE!TomaszBr pisze:TYLKO PINK FLOYD I LED ZEPPELIN JAK MOŻNA WPUSZCZAĆ NA TOP TAKIE POPOWE GNIOTYslamowir pisze:R.E.M. i The Cranberries najsłabsze i najbrzydsze - wciąż zdecydowanie za wysoko w TOPIE. Kto promuje takie gnioty?
No, a czym jest R.E.M. i The Cranberries jak nie popem?FOXD pisze:Popowe????Kolejny raz udowadniasz, że na stylach muzycznych kompletnie się nie znasz
Chyba, że to taka niskich lotów złośliwość
Jest wiele ciekawszych utworów Bitli niż ten, ale to nadal wysoki poziom.
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 6:41 pm przez Ruces, łącznie zmieniany 1 raz.
I jest mój głosik na Beatelsów. To dlla mnie ich najlepszy utwór - może jeszcze Obladi-oblada...
-
wzorowezero
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Gdzieś od 2012 roku
Mam do Was pytanie - rok temu, jak prezentowany był Hey Jude, to któryś z prowadzących wspomniał, że ktoś przeklnął podczas nagrania tej piosenki. Czy to jest mit z tym przekleństwem, czy prawda?
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Oczywiście, że sporo tam popu. Aczkolwiek pop/rock to najwłaściwsze określenie. The Cranberries ewentualnie symulują specyficzny, brytyjski odłam hard rocka.Ruces pisze:
No, a czym jest R.E.M. i The Cranberries jak nie popem?