XXII Top Wszech Czasów 01.01.2016
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Re: XXII Top Wszech Czasów 01.01.2016 - wyniki
Purple Rain. Ostatni raz tego słuchałem półtora roku temu w Holandii. Właściciel coffee shopu bardzo się wczuwał w każdą solówkę, która była tam grana 

- zielonakoniczynka
łoo nieźle - to jakiś achievement powinien Ci się odblokowaćAjtek pisze:hmmmm, na wszystkiezielonakoniczynka pisze:Prawilniea ile PF wybrałeś?

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Prince - Jeszcze jeden mój głosik. Wysłucham i idę na krótką drzemkę, bo nie spałem do szóstej rano, no a później - był obowiązek wstania o dziewiątej 

- zielonakoniczynka
Ja tego słucham tylko od topu do topu, ale naprawdę fajnie mi to brzmi.EVENo pisze:Purple Rain. Ostatni raz tego słuchałem półtora roku temu w Holandii. Właściciel coffee shopu bardzo się wczuwał w każdą solówkę, która była tam grana
- Lemmy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: jakiegoś czasu
Martwili się o mnie ponoć ludzie dobrej woli, więc jestem
dzień dobry!

Za jakąś godzinę rozbłyśnie choinka kolorowymi światełkamizielonakoniczynka pisze:łoo nieźle - to jakiś achievement powinien Ci się odblokowaćnp w pokoju nagle powinien rozbłysnąć pryzmat

- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
No akurat jak już jakiś pop, to tylko czarny (Prince, MJ, niedługo pewnie - albo już był - Louis A.
) Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Gdzieś od 2012 roku
Jest moc w każdym razie
Powrócił Top temu i jeszcze skacze do góry - podoba mi się to 

LECZ LUDZI DOBREJ WOLI JEST WINCYYYYJ I MOCNO WIERZĘ W TOOOLemmy pisze:Martwili się o mnie ponoć ludzie dobrej woli, więc jestem
A u mnie może jedna setna, a i tak z przyjemnością słucham.Sundrajta pisze:Wpadłem tylko okazjonalnie, bo aż tak nie rajcuje mnie słuchanie tych staroci, z których może jedna piąta znalazłaby się w moim prywatnym podsumowaniu wszech czasów (do którego wszakoż jeszcze mam daleko)!![]()
Te utwór nie dostał mojego głosu, a niewiele mu brakowało, bo był 102. Ale i tak bardzo cieszy.
To czwarty z rzędu utwór z tych bardzo dobrych (przy czym najlepszy z tej czwórki i jest 24-24-7.
Uwielbiam tą chaotyczną solówkę Prince'a:)
Co najwyżej 2 i niekoniecznie skocząwzorowezero pisze: Ale skoczyć do góry to najpewniej skoczą

- Lemmy
może i pop, ale ta solówka teraz jest tak rockistowska, że nawet mnie bawi. To o czymś świadczysaferłel pisze:No akurat jak już jakiś pop, to tylko czarny (Prince, MJ, niedługo pewnie - albo już był - Louis A.) Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?

- saferłel
Toż to rockowa solówka z Yamahy HT-676!Lemmy pisze:może i pop, ale ta solówka teraz jest tak rockistowska, że nawet mnie bawi. To o czymś świadczysaferłel pisze:No akurat jak już jakiś pop, to tylko czarny (Prince, MJ, niedługo pewnie - albo już był - Louis A.) Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
tak, potwierdzam, ale przespałeś MasteraLemmy pisze:Martwili się o mnie ponoć ludzie dobrej woli, więc jestemdzień dobry!
będzie jeszcze jakieś DM, ciekawe które?saferłel pisze: Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?
Witaj, witajLemmy pisze:Martwili się o mnie ponoć ludzie dobrej woli, więc jestemdzień dobry!

Ale niech nie mówi tego głośną, bo okroją zestaw do głosowania;) Ja się ograniczyłem do najlepszych, od czasu liderowania Another Brick już na niego nie głosuję.zielonakoniczynka pisze:łoo nieźle - to jakiś achievement powinien Ci się odblokowaćAjtek pisze:hmmmm, na wszystkiezielonakoniczynka pisze:Prawilniea ile PF wybrałeś?
np w pokoju nagle powinien rozbłysnąć pryzmat
- Lemmy
Jak tak, to przepraszam. Łączę wyrazy szacunku, buziaczkisaferłel pisze:Toż to rockowa solówka z Yamahy HT-676!

Dobrze powiedziane. Przecież tacy Pet Shop Boys powinni tutaj być na spokojnie.saferłel pisze:No akurat jak już jakiś pop, to tylko czarny (Prince, MJ, niedługo pewnie - albo już był - Louis A.) Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?
Na ABITW też wiele lat nie głosowałem, ale skoro było 100 głosów to zaszalałemkrysiron pisze:Ale niech nie mówi tego głośną, bo okroją zestaw do głosowania;) Ja się ograniczyłem do najlepszych, od czasu liderowania Another Brick już na niego nie głosuję.

- saferłel
A które już było? Personal, nie? Ja w tym roku głosowałem na jakieś 20 kawałków chyba i miejsce dla "Enjoy" znalazłem, więc chyba będzie 2/100 pod koniec topu, zakładając, że razem "High Hopes" się utrzymało.krzysiek83 pisze:tak, potwierdzam, ale przespałeś MasteraLemmy pisze:Martwili się o mnie ponoć ludzie dobrej woli, więc jestemdzień dobry!
będzie jeszcze jakieś DM, ciekawe które?saferłel pisze: Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?
Enjoy raczej powinno się załapaćkrzysiek83 pisze:będzie jeszcze jakieś DM, ciekawe które?saferłel pisze: Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?

- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
to rasizm.saferłel pisze:No akurat jak już jakiś pop, to tylko czarny (Prince, MJ, niedługo pewnie - albo już był - Louis A.) Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?
- DarkenHue
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Niestety, ale tego kawałka pomimo sympatii do DM nie mogę już przebolećFOXD pisze:Enjoy raczej powinno się załapaćkrzysiek83 pisze:będzie jeszcze jakieś DM, ciekawe które?saferłel pisze: Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?

- saferłel
Ok, ok, ale nie budźmy kajmana ze snu. Bo już jedno New Order od dzisiaj żyje już z piętnem Iana CurtisaRuces pisze:Dobrze powiedziane. Przecież tacy Pet Shop Boys powinni tutaj być na spokojnie.saferłel pisze:No akurat jak już jakiś pop, to tylko czarny (Prince, MJ, niedługo pewnie - albo już był - Louis A.) Trójko, dlaczego tak się stawiasz!?