XXII Top Wszech Czasów 01.01.2016
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Gdzieś od 2012 roku
Re: XXII Top Wszech Czasów 01.01.2016 - wyniki
I stary dobry Rojek - zabawne, że wylądował na 70 pozycji, a na fali był rok temu (Myslovitz wtedy na 79). Fala czasem pomaga, czasem nic nie robi jak widać
nareszcie można wyłączyć radio! :')
żeby nie używać brzydkich słów, mogę powiedzieć, że moje odczucia względem Długości są podobne do kajmanowych przy "Następnej stacji"
(ale, żeby nie było - cieszę się, że Myslo jest w TWC, bo ten kawałek znacznie odmładza średnią wieku w setce)
żeby nie używać brzydkich słów, mogę powiedzieć, że moje odczucia względem Długości są podobne do kajmanowych przy "Następnej stacji"
(ale, żeby nie było - cieszę się, że Myslo jest w TWC, bo ten kawałek znacznie odmładza średnią wieku w setce)
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 2:54 pm przez TomaszBr, łącznie zmieniany 1 raz.
- dannar
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2012
Zgaduję, że Jeremy?EVENo pisze:Ależ odzew! Dzięki wszystkim za link, wystarczył jedenA ja się nawet ładnie nie przywitałem
Pozdrawiam Was więc z noworocznego Śląska!
Niestety, przegapiłem mój osobisty numer 1

Ostatni koszmarek dzisiaj na Topie?zielonakoniczynka pisze:Ok, czyli czas na kolejną kawę - to nie mój świat
- DarkenHue
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Pewnie będzie szturmowała, ale w momencie gdy zacznie grać i padną słowa: "To nie jest Nirvana, beznadziejne, idziemy pić" to zrobi się więcej miejscaNicoletta pisze:na ten koncert to trzeba będzie stać od rana chyba i czekać, bo ma być darmowy więc cała banda ( również ci od" Gilmour? to ten z Nirvany?) będzie szturmowała Rynek. kiepsko to widzę.DarkenHue pisze: i zapowiedzenie koncertu Gilmoura we Wrocławiu ma na to wpływAle to dobrze.

- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Bardzo przereklamowana rzecz.
Widzę że niektórzy widzieli sylwestra w Wrocławiu - jak wypadli The Stranglers? (pamiętacie top'09?
Widzę że niektórzy widzieli sylwestra w Wrocławiu - jak wypadli The Stranglers? (pamiętacie top'09?

- Nicoletta
- Lokalizacja: ... if you want my address its number one at the end of the bar ...
ej weź ... ostro jedzieszBrian pisze:A to oni nagrali coś poza "LIB", "Yesterday" i "Hey Jude"?albarn pisze:Kolejne dobre pytanie - dlaczego spośród tylu kawałków Bitli w zestawie właśnie "Let It Be"?

A ja uwielbiam tych późnych. A głosy dostali ode mnie 2 - na Eleanor i Jude.zielonakoniczynka pisze:Bitelsy mnie nie gilają. Tylko Eleanor Rigby lubię i dostała mój głos.
Natomiast Myslovitza lubię średnio, a ten utworek jest nieco powyżej.
20-21-6.
Tak jak lubię Myslo, tak z roku na rok coraz dziwniej się czuję, gdy po takich rzeczach jak Bitle wjeżdża "I NAWET KIEDY BĘDĘ SAAAAM"; to zresztą nie tylko kwestia "Długości", raczej polskich numerów tak ogółem
Genialny album Abbey Road. Im późniejsi tym lepsiBrian pisze:A to oni nagrali coś poza "LIB", "Yesterday" i "Hey Jude"?albarn pisze:Kolejne dobre pytanie - dlaczego spośród tylu kawałków Bitli w zestawie właśnie "Let It Be"?

- zielonakoniczynka
Najbardziej na Topie lubię, kiedy dobrze mi się słucha kawałka, którego nie znam dobrze, albo generalnie nie lubię.
To... nie jest ten moment jeszcze
To... nie jest ten moment jeszcze

Mysłovitz jak dobre wino, im starszy tym lepszy. Kolejny mój głosik.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Albo zgadujesz, albo potwierdzasz sprawdzone danedannar pisze:Zgaduję, że Jeremy?EVENo pisze:Ależ odzew! Dzięki wszystkim za link, wystarczył jedenA ja się nawet ładnie nie przywitałem
Niestety, przegapiłem mój osobisty numer 1

I wszyscy się kiwają... kolejny mój głos.
O kurcze, a jednak nie mój głos :/. Znowu zapomniałem? Chyba trzeba coś na pamięć zacząć brać
O kurcze, a jednak nie mój głos :/. Znowu zapomniałem? Chyba trzeba coś na pamięć zacząć brać

Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 2:57 pm przez Ajtek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze Imagine LennonaAjtek pisze:Ostatni koszmarek dzisiaj na Topie?zielonakoniczynka pisze:Ok, czyli czas na kolejną kawę - to nie mój świat

- dannar
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2012
Albo widzę Twój awatarEVENo pisze:Albo zgadujesz, albo potwierdzasz sprawdzone danedannar pisze:Zgaduję, że Jeremy?EVENo pisze:Ależ odzew! Dzięki wszystkim za link, wystarczył jedenA ja się nawet ładnie nie przywitałem
Niestety, przegapiłem mój osobisty numer 1Albo masz dobrą pamięć
- albarn
- Listy Przebojów Trójki słucham od: wiosna 2007
- Kontakt:
Reggae w tym zestawie wypada rzeczywiście egzotycznie. Ale to dobrze, bardzo dobrze
- saferłel
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Najlepszy top ever. Aż łezka mi się zakręciła w oku. Bez ironii tym razem....może z wyjątkiem łezki.albarn pisze:Bardzo przereklamowana rzecz.
Żałuję, że nie miałem okazji oglądać, ale podobno zarówno oni, jak i OMD zostali przyjęci jak jakieś licealne kapele na konkursie piosenki podwórkowej. Jakiś rodzic dla porządku zaklaskał i na tym się skończyło. Żenua trochę. Ale swoje zagrali (jedni "Golden Brown" i "Always the Sun"), drudzy m.in. bokie "Sailing".
Bo jest świetne. No i dwa będą wyżej, w tym jeden słabszy.albarn pisze:Kolejne dobre pytanie - dlaczego spośród tylu kawałków Bitli w zestawie właśnie "Let It Be"?
Temu Marleyowi zrobię chyba przyjemność uznając go za przeciętny.
20-22-6.
Miał być biletowany... coś się zmieniło? Z drugiej strony na zachodzie bilety kosztują jakieś 1000 zł, więc to lepsza opcja.DarkenHue pisze:Pewnie będzie szturmowała, ale w momencie gdy zacznie grać i padną słowa: "To nie jest Nirvana, beznadziejne, idziemy pić" to zrobi się więcej miejscaNicoletta pisze:na ten koncert to trzeba będzie stać od rana chyba i czekać, bo ma być darmowy więc cała banda ( również ci od" Gilmour? to ten z Nirvany?) będzie szturmowała Rynek. kiepsko to widzę.DarkenHue pisze: i zapowiedzenie koncertu Gilmoura we Wrocławiu ma na to wpływAle to dobrze.
- Nicoletta
- Lokalizacja: ... if you want my address its number one at the end of the bar ...
ja nie widziałam, kątem oka załapałam Marylkę w tv. A potem właśnie była dyskusja ile ta pani ma lat. Ostatecznie jeszcze zostałam uświadomiona, że Joan Collins (Słynna Alexis) ma ... 82 lata. Czad.albarn pisze:Bardzo przereklamowana rzecz.
Same awanse w końcu godzinki, ale poziom był znacznie lepszy na jej początku
W każdym razie najlepsza dzisiaj, jak na razie, godzinka 

- zielonakoniczynka
Ja się nie kiwam, tylko marudzę pod nosem. Dla mnie w ogóle nietopowy kawałek. Taki jamajski DżemAjtek pisze:I wszyscy się kiwają... kolejny mój głos.

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
1. MASTER OF PUPPETS Metallica
2. INNUENDO Queen
3. MONEY Pink Floyd
4. LET IT BE The Beatles
5. CREEP Radiohead
6. WIND OF CHANGE DZIWNA WERSJA MIX Scorpions
7. THE PASSENGER Iggy Pop
8. KNOCKIN' ON HEAVEN'S DOOR Bob Dylan
9. DŁUGOŚĆ DŹWIĘKU SAMOTNOŚCI Myslovitz
10. Marley
Mimo dwóch kilerów godzina najsłabsza jak do tej pory.
2. INNUENDO Queen
3. MONEY Pink Floyd
4. LET IT BE The Beatles
5. CREEP Radiohead
6. WIND OF CHANGE DZIWNA WERSJA MIX Scorpions
7. THE PASSENGER Iggy Pop
8. KNOCKIN' ON HEAVEN'S DOOR Bob Dylan
9. DŁUGOŚĆ DŹWIĘKU SAMOTNOŚCI Myslovitz
10. Marley
Mimo dwóch kilerów godzina najsłabsza jak do tej pory.
- EVENo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2014
- Kontakt:
Haaa! Na to nie wpadłemdannar pisze: Albo widzę Twój awatar

Właśnie startuje inna, coroczna tradycja - konkurs noworoczny w Garmisch-Partenkirchen.