Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
krysiron pisze:The narrow way to nawet nie pamiętam skąd? More? Potem sprawdzę
Ummagumma. Gdyby nie część koncertowa to byłaby moja plyta nr 2 Floydów. Te studyjne kawałki są świetne.
Tym razem utwor w górnej fazie przeciętniaków.
8-8-1.
NIGHTS ... och tylko nie teraz. Dlaczego? Nie rozumiem tego spadku? To chyba pomyłka. Przykra sprawa. Tak piękne utwory zasługują na szczególne wyróżnienie - jak dla mnie nr 1 tej godziny!
DarkenHue pisze:Oficjalnie zaczynam się martwić jak Moody Blues spadek o 32. pozycje :/
A teraz zobaczcie, co awansuje w ogóle, a co spada. I co jest prezentowane we wszelkich rozgłośniach częściej, a co mniej. No i kto w telewizji się pokazuje. Aż tak to zdecydowało o kształcie Topu?
Nadal dla mnie jest dziwne, że Lao Che nie weszło.
Z tych trzech ostatnich miejsc żal mi Woodstocku - piękna przeróbka jeszcze piękniejszego utworu Joni. Z kolei Winton i Pop corn (Wietnam Wietnam pali się) to słabeusze rzadkiej klasy.
Moody bardzo dobre, szczególnie jak na nich.
9-8-1.
Podsumowanie 10:00-11:00 (nie pominąłem niczego jak ostatnim razem)
1. Iron Man
2. Wehikuł czasu
3. In the Air Tonight
4. Under the Bridge
5. Hydropiekłowstąpienie
6. Since I've Been Loving You
7. Nights in White Satin
8. Always Look at the Bright Side of Life
9. Hallelujah (Leonard Cohen)
1. NIGHTS IN WHITE SATIN The Moody Blues
2. IRON MAN Black Sabbath
3. IN THE AIR TONIGHT Phil Collins
4. SINCE I'VE BEEN LOVING YOU Led Zeppelin
5. WEHIKUŁ CZASU Dżem
6. ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE Monty Python
7. HALLELUJAH Leonard Cohen
8. UNDER THE BRIDGE Red Hot Chili Peppers
9. HYDROPIEKŁOWSTĄPIENIE Lao Che
albarn pisze:Co prawda w topie są obecni dzięki Mamie, ale przydałoby się więcej - i coś z Peterem w składzie też. Supper's Ready mogłoby być. Mniam
Przy Mamie zawsze odczuwam niedosyt, bo nie jest to Genesis, które uwielbiam. To z Gabrielem i, często zapominanym, Hackettem. Np. w Musical Box albo The Knife.
1. NIGHTS IN WHITE SATIN The Moody Blues
2. ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE Monty Python
3. IRON MAN Black Sabbath
4. SINCE I'VE BEEN LOVING YOU Led Zeppelin
5. HALLELUJAH Leonard Cohen
6. WEHIKUŁ CZASU Dżem
7. HYDROPIEKŁOWSTĄPIENIE Lao Che
8. IN THE AIR TONIGHT Phil Collins
9. UNDER THE BRIDGE Red Hot Chili Peppers