'Wokol Listy' 3/08 z P.Baronem
'Wokol Listy' 3/08 z P.Baronem
Bedzie ktos to z Was nagrywal? Ja niestety nie mam mozliwosci.
Z gory dzieki.
Pzdr, Kiefer
Z gory dzieki.
Pzdr, Kiefer
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
- dominik_fi
Ale jak na razie mi się podoba. Bardzo dobrze, że nie tak odrazu zaczął od pełnej listy. Tyko tak żeby się przypodobać nam puszcza wspominkowe kawałki.
A z tego wierszyka który napisał wnioskuję, że Marek ma na rok podpisany kontrakt z Agorą. Więc potem jest szansa na powrót jak mu się nie spodoba.
Jak jak już lista wystartowała trochę odetchnąłem z ulgą, że to już koniec niepewności.
O i teraz Perfect - Autobiografia super:)
A z tego wierszyka który napisał wnioskuję, że Marek ma na rok podpisany kontrakt z Agorą. Więc potem jest szansa na powrót jak mu się nie spodoba.
Jak jak już lista wystartowała trochę odetchnąłem z ulgą, że to już koniec niepewności.
O i teraz Perfect - Autobiografia super:)
jestem już i ja...
I od razu piszę list pochwalny dla Pana Piotra :
MI WŁAŚNIE CZEGOŚ TAKIEGO BYŁO TRZEBA....
Myślę, że wszyscy potrzebujemy dojść do siebie, rany są ciągle świerze...a najlepszy właśnie sposób to przypomnieć sobie wszystko to co było w przeszłości najlepsze....takie oczyszczenie atmosfery, by każdy mógł sobie spokojnie poryczeć, bo osobiście mam taką gulę w gardle, ze....
dzięki Panie Piotrze...
Autobiografia- utwór który JAK LISTA NIE ZAGINIE!!!!!!!!!
I jeszcze teraz TSA - rewelka
I od razu piszę list pochwalny dla Pana Piotra :
MI WŁAŚNIE CZEGOŚ TAKIEGO BYŁO TRZEBA....
Myślę, że wszyscy potrzebujemy dojść do siebie, rany są ciągle świerze...a najlepszy właśnie sposób to przypomnieć sobie wszystko to co było w przeszłości najlepsze....takie oczyszczenie atmosfery, by każdy mógł sobie spokojnie poryczeć, bo osobiście mam taką gulę w gardle, ze....
dzięki Panie Piotrze...
Autobiografia- utwór który JAK LISTA NIE ZAGINIE!!!!!!!!!
I jeszcze teraz TSA - rewelka
- dominik_fi
przenieśmy się tutaj z dyskusją:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=48807#48807
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=48807#48807
- bobby-x
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czerwiec 1983
Dominiku nie jak się Markowi nie spodoba, tylko jak nie będzie pasował ogólnej ramówki ze swoimi audycjami autorskimi to zostanie pożegnany przez dyrekcję Agory.dominik_fi pisze:A z tego wierszyka który napisał wnioskuję, że Marek ma na rok podpisany kontrakt z Agorą. Więc potem jest szansa na powrót jak mu się nie spodoba.
A jeśli wróci do Trójki to na pewno nie do listy przebojów.
Powiem tak. Baronik mnie nie przekonał wczoraj niestety. Wie ktoś co bedzie w przyszłym tygodniu. Bo Baronik chyba nie zdąży na Piątek z tego SPA wrócić
. Krótko mówiąc pierwsza godzina była nawet, nawet
Nawet ta "poezja" mi sie nawet podobała. Oczywiście daj Panie boże, żeby sie sprawdziło i żeby Marek po roku wrócił
. Potem zaś było "co innego widzisz, co innego słyszysz" (czy jakoś tak podobnie
). Ogólnie rzecz biorąc Baron nie zawiódł, ale też nie było żadnych rewelacji
P.S. A "Skórę" to mógł puścić w orginalnej wersji z lat 80-tych

P.S. A "Skórę" to mógł puścić w orginalnej wersji z lat 80-tych

mnie się lista podobała wczoraj, pan Baron stworzył klimacik, dobór piosenek świetny, świetny pomysł z drugą godziną i zapowiedziami słuchaczy
widać, że chłop jest przejęty i dlatego szacun dla Niego
choc jestem sceptyczny co do przyszłości Listy, to jednak chyba Baron mógłby spróbować co z tego by dalej wyszło
widać, że chłop jest przejęty i dlatego szacun dla Niego
choc jestem sceptyczny co do przyszłości Listy, to jednak chyba Baron mógłby spróbować co z tego by dalej wyszło