1331 (03.08.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
1331 (03.08.2007)
Koniec pewnej epoki. Kto dziś prowadzi listę?
- zbyszu
- Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
- Kontakt:
Ahoj!
Będzie. Baron zapowiedział 30 minutowy skrót najnowszego notowania, a później wspominki "Dookoła Listy". Jak sam mówił "posiedzimy, rozpalimy ognisko i jakos przetrwamy..."
To, ze jest uruchomione glosowanie na 10 VIII to nic nowego. Pewnie system sam automatycznie genetuje taka opcje.
Zapewne teraz w Redakcvji burza mozgów. Co robic ? ? ? ? ?
Ja "richie" już 5 dzień. Cholera no !

Będzie. Baron zapowiedział 30 minutowy skrót najnowszego notowania, a później wspominki "Dookoła Listy". Jak sam mówił "posiedzimy, rozpalimy ognisko i jakos przetrwamy..."
To, ze jest uruchomione glosowanie na 10 VIII to nic nowego. Pewnie system sam automatycznie genetuje taka opcje.
Zapewne teraz w Redakcvji burza mozgów. Co robic ? ? ? ? ?
Ja "richie" już 5 dzień. Cholera no !

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
No tak, dziś po 20:00 skrócone wydanie dzisiejszego notowania, a przez resztę audycji wspomnienia słuchaczy i utwory z różnych lat listy.
A oto ta zapowiedź: http://www.chomikuj.pl/Robinson/Baron.mp3
A oto ta zapowiedź: http://www.chomikuj.pl/Robinson/Baron.mp3
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
Jestem ciekawy co dyrekcja Trójki wymyśli z lp3? Po tych kilku dniach wydaje mi się, że lista musi zostać! Innej - nie wiem jakiej - formie ale zostać powinna! Co mogą zrobić ? zmienić nazwę, numerację, usunąć z anteny, zrobić HOP-BĘĆ (brrrrr)
Jeśli chodzi o nazwę to jeśli prezenterem zostanie Baron to byłaby to taka BaroNowa Lista Przebojów
A jednak szkoda ...
Jeśli chodzi o nazwę to jeśli prezenterem zostanie Baron to byłaby to taka BaroNowa Lista Przebojów

A jednak szkoda ...

wynik dzisiejszego notowania moze byc sensacyjny, bo spodziewam sie, ze wiele osób moglo nie zaglosowac, lub zaglosowac inaczej niz zwykle, np. na to co lubil Marek
skoro p. Marka nie ma to i nie ma LP3, moim zdaniem nie powinno sie jej kontynuowac, dzis powinno byc ostatnie notowanie-pozegnalne. na jej miejsce niech powstanie nowa LP, to mysle ze bedzie najrozsadniejsze. w kazdym badz razie ja juz LP3 wiecej sluchal nie bede, no chyba ze jakims cudem wróci Niedzwiedz...
skoro p. Marka nie ma to i nie ma LP3, moim zdaniem nie powinno sie jej kontynuowac, dzis powinno byc ostatnie notowanie-pozegnalne. na jej miejsce niech powstanie nowa LP, to mysle ze bedzie najrozsadniejsze. w kazdym badz razie ja juz LP3 wiecej sluchal nie bede, no chyba ze jakims cudem wróci Niedzwiedz...
dziwnie sie czuje.
zawsze w piatek nie moglem sie doczekac 19.05, a dzisiaj... moge sie doczekac. Nie spieszno mi, nie wiem czy mam czekac, tak jakbym mial sie po raz ostatni spotkac z kims bliskim i odwlekal to spotkanie. Jakbym stal na lotnisku i za chwile mial pomachac komus kto moze na zawsze odleci gdzies bardzo daleko.
dziwnie...
zawsze w piatek nie moglem sie doczekac 19.05, a dzisiaj... moge sie doczekac. Nie spieszno mi, nie wiem czy mam czekac, tak jakbym mial sie po raz ostatni spotkac z kims bliskim i odwlekal to spotkanie. Jakbym stal na lotnisku i za chwile mial pomachac komus kto moze na zawsze odleci gdzies bardzo daleko.
dziwnie...