Ale, ale! Grycek ma pierwszeństwo. Kończy mu się zawieszeniewwas pisze:Notowanie 1766:
Promuje jollyroger72

wwas pisze: Zawieszeni:
78 1686 0 Grycek (do notowania 1765 włącznie)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ale, ale! Grycek ma pierwszeństwo. Kończy mu się zawieszeniewwas pisze:Notowanie 1766:
Promuje jollyroger72
wwas pisze: Zawieszeni:
78 1686 0 Grycek (do notowania 1765 włącznie)
Lady wybacz mi, że to offtopowo napiszę, ale nigdy nie pomyślałbym, że tych dwóch wykonawców potrzebujejollyroger72 pisze:Promuje lady:
Elvis Presley & Michael Buble - FEVER
No właśnie, smutne to. Ale zadebiutował na 51, więc może nie jest aż tak źleadameria pisze:Czy się włączę - tego nie wiem,
ale bardzo chciałem wyrazić swoje zdumienie, na zasadzie: co za czasy...
Adamerio, a jak myślisz, Paul McCartney i Michael Jackson potrzebują promocji czy też nie?adameria pisze:(...) ale nigdy nie pomyślałbym, że tych dwóch wykonawców potrzebuje
promocji. Jak pokazują wyniki LP3, wychodzi na to, że potrzebują.
A mnie krytykowano, że wybrałem Nosowską.jollyroger72 pisze:a jak myślisz, Paul McCartney i Michael Jackson potrzebują promocji czy też nie?
Dobrze.wwas pisze:Lepiej nie szukaj wymówek, tylko myśl, co zgłosić do promowania
No to wybierz, bo jesteś pierwszy w kolejce.Robinson pisze:Jeśli teraz moja kolej to pewnie wybiorę coś z tych: Sam Smith, Heroes Get Remembered, Eagles Of Death Metal.
Być może Nieszczęśliwe 20-tki z ostatnich notowań pomogłyby mi w wyborze (ale nie wiem).
Moim zdaniem, Ty decydujeszmiszony pisze:Chciałem tylko napisać że jest mi to obojętne. Może Wwas powinien się wypowiedzieć