Z tego wynika, że jest to prawie jak reklama z Lisowską.barb42 pisze:Nie ma dnia bez Zaz, codziennie słyszę.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Z tego wynika, że jest to prawie jak reklama z Lisowską.barb42 pisze:Nie ma dnia bez Zaz, codziennie słyszę.
kajman pisze:Będę kibicował temu utworami i starał się (choć to może być trudne) nie zwracać uwagi zwracać uwagi, żew ktoś tam śpiewa. Pięknie tam teraz w ten dęciak dmiucha ktoś (o już niestety przestał).
Utworów fajnych, na które mógłbym zagłosować to pewnie bez problemu 50 bym znalazł, więc na pewno jest na co. Ja jednak wybieram tylko te, którew mnie zachwycają (plus te, które mają szansę mnie zachwycić).Nicoletta pisze:nie mniej jednak nie można powiedzieć, że nie ma na co głosować.
każdy głosuje na to, co go zachwyca. każdego zachwyca co innego.kajman pisze:Utworów fajnych, na które mógłbym zagłosować to pewnie bez problemu 50 bym znalazł, więc na pewno jest na co. Ja jednak wybieram tylko te, którew mnie zachwycają (plus te, które mają szansę mnie zachwycić).Nicoletta pisze:nie mniej jednak nie można powiedzieć, że nie ma na co głosować.
Zawsze robię sporo tylko większość poprawiam. I jestem już wystarczająco tłusty, więc proszę mnie nie pogrubiać.LLucky pisze:kajmanie, takiej kumulacji literówek dawno nie widziałem
Strasznie rozgadana dzisiaj.Piotr pisze:HELEN
Tylko jednak nie można głosować "na siłę"Nicoletta pisze:nie mniej jednak nie można powiedzieć, że nie ma na co głosować.
jak sam widzisz - jest na co
Jednak "wywiad rzeka"?EVENo pisze:Strasznie rozgadana dzisiaj.Piotr pisze:HELEN
Nicoletta pisze:każdy głosuje na to, co go zachwyca. każdego zachwyca co innego.
to były propozycje dla FoXDa, nie dla Ciebie. Ty masz BARDZO odmienny gust muzyczny od mojego więc nawet nie podjęłabym się próby polecania Ci czegokolwiek.
Przede wszystkim mam zasady, a od nich raczej nie odchodzę.Nicoletta pisze:Ty masz BARDZO odmienny gust muzyczny od mojego więc nawet nie podjęłabym się próby polecania Ci czegokolwiek.
Już się cieszy na spotkanie z namiEVENo pisze:Strasznie rozgadana dzisiaj.