Czego słuchamy?
Czego słuchamy?
ja należę do fanów Bon Jovi i słucham tego zespołu od 3 lat, czyli odkąd kiedy wydali krążek Crush z przebojem It's my life na czele,oczywiście słucham jeszcze wielu innych zespołów jak choćby Metallica czy U2, ale Jon i społa zajmują u mnie pewne pierwsze miejsce, a wy czego słuchacie? 

Preferencje
A ja bardzo lubię amer. i bryt. rock: U2, RHCP, Oasis, Coldplay, Radiohead, Stinga, a z pol. składów Myslovitz i Lady Pank. Bon Jovi jest dla mnie trochę zbyt popowe ale nie przeszkadza mi że ktoś tego słucha. W wolnych chwilach znajduję czas na jazz
a ja słucham
a ja słucham 70, 80 i częściowo 90. nie przypominam sobie aby coś mną wstrząsnęło w ciągu ostatnich 3-4 lat. lubię różne rzeczy - depeche mode, marillion oczywiście z fishem, genesis, talk talk, sisters of mercy, kate bush, clannad z "robin hooda", grunge, stare popiszcze typu: nik kershaw, howard jones, kajagoogoo, soft cell, alphaville i miliony innych rzeczy. muza umarła, dobrze, że są stare płyty a nawet sporo kaset. pamiętam notowania listy z 84, 85 roku - to była moja VI i VII klasa podstawówki i czadowe przeżycia.
Re: Czego słuchamy?
Ja słucham głównie czarnej muzyki (najchętniej hip hop i jazz), ale też dużo punk rocka i z niewiadomych przyczyn lubię new romantic 

Ja w większości słucham dobrego polskiego rocka z lat 80. i też 70. i 90. (Budka Suflera, Maanam, Kombi, Bajm, Perfect, OZ, Lady Pank, Elektryczne Gitary, Lombard, 2+1), lubię także czasem posłuchać rocka lat 70. w stylu Pink Floyd czy Deep Purple, kawałków z końca lat 50. i początku 60., łagodnego metalu, a także starych dyskotekowych utworów. Generalnie w kręgu starszej muzyki.
- tadzio3
- Kontakt:
Czego ja słucham? Długo by wymieniać. W gruncie rzeczy przez lata mój gust się zmieniał i probowałem słuchac prawie wszystkich gatunków. Były takie etapy w życiu jak epoki w kulturze nowozytnejprz_rulez pisze:A no widzisztadzio3 pisze:A tego to nie wiedzieliśmyTeraz Twoja kolej, Tadzio

W sumie to czego słucham widac na mojej prywatnej liscie.