Pierwszy Utwór P.Marka

Ktoś, gdzieś, kiedyś słyszał coś, ale nie wie kto, gdzie, kiedy i z kim — czyli zubożona wersja „Jaka to melodia” :-)

Moderatorzy: danco28, danco28

fastred

Pierwszy Utwór P.Marka

Post autor: fastred »

Może to zabrzmi dziwnie, ale poszukuję pierwszego utworu, który na antenie zapowiedział Marek Niedźwiecki. Teraz, kiedy odszedł, chciałbym wiedzieć, jak zaczął. Może ktoś pamięta? Może ktoś wie? Może ktoś powie?

Czekam z niecierpliwością,
Pozdrawiam.

PS: Wiem, wiem, miało mnie nie być.
JC

Post autor: JC »

Kiedys przegladalem notatki pewnego zasuszonego fana Trojki, ale wierze, ze inni Forumowicze jakos to co napisze zweryfikuja. Jesli zatem pierwsza audycje jaka poprowadzil w Trojce Pan Marek byla prezentacja piosenek do 1. notowania, to by wychodzilo, ze pierwsza piosenka, jaka zagral w Trojce byl taki wesolutki utwor zespolu Wrak "Dzien dobry wita nas 'Zapraszamy do Trojki', wstawac czas, pary daj.....".
mikrobi

Post autor: mikrobi »

JC pisze:Kiedys przegladalem notatki pewnego zasuszonego fana Trojki, ale wierze, ze inni Forumowicze jakos to co napisze zweryfikuja. Jesli zatem pierwsza audycje jaka poprowadzil w Trojce Pan Marek byla prezentacja piosenek do 1. notowania, to by wychodzilo, ze pierwsza piosenka, jaka zagral w Trojce byl taki wesolutki utwor zespolu Wrak "Dzien dobry wita nas 'Zapraszamy do Trojki', wstawac czas, pary daj.....".
Z tego co opowiadał Marek jego pierwszy radiowy dyzur był już 5 kwietnia 1982 a to był poniedziałek i na pewno nie grał wtedy propozycji do listy.
ODPOWIEDZ