„Ojciec założyciel„ Listy, jej twórca i wieloletni główny Prezenter. Pomysłodawca Topu Wszech Czasów. Przez ostatnie trzy dekady (z drobnymi przerwami) jest cotygodniowym gościem w naszych domach...
...tak słuchając godzinę temu Tu Barona pomyślałem sobie – pewien rozdział w Trójce został zamknięty i trzeba z łezką w oku postawić KROPKĘ – coś się kończy coś zaczyna... a czas pokaże czy Pan Marek powziął dobrą decyzję.
...smutno...
W tym momencie uważam, że nadszedł czas efektownego pożegnania Marka ze strony forumowiczów. Suplement do książki byłby świetnym pomysłem. Na ile będę w stanie, chciałbym pomóc przy jego współtworzeniu. Jeśli nie uda się dodać go w wersji papierowej to przynajmniej w PDF-ie. Co Wy na to?
tez oczywiscie napisalem do Marka maila. Ciezko tak w kilku zdaniach nakreslic to co moznaby mowic przez dlugi czas. Ciezko dobrac najbardziej odpowiednie slowa. Nawet nie wiem czy zdazylem wyslac na tyle wczesniej, zeby to przeczytal...
Wiecie... Mialem pojsc w piatek przed Lista na Mysliwiecka... Chcialem wziac podpisy dla adr'a i Robinsona na nagrodach w konkursie dotyczacym Znawcy. Napisalem do Marka w niedziele wieczorem, zeby potwierdzic czy moge wpasc na kilka minut. Juz nie dostalem odpowiedzi. Przepraszam chlopaki, nie zdolam zdobyc tych podpisow na nagrodach .
od rana przemyslalem sobie ta sytuacje i na razie nic madrego nie wymyslilem, oprocz tego, ze chyba najlepszym prowadzacym LP3 bedzie Ku3a i ja od dzis ta kandydature popieram, swietny moderator tego forum, bardzo zaangazowany w to co robi, mysle ze teraz LP3 takich ludzi potrzebuje
(popieram kandydature, mimo ze nie zgadzamy sie w "kilku" kwestiach muzycznych )
Wybaczcie, że piszę w tym temacie, ale nie ma sensu zakładać nowego. Tymczasowo zawieszam działalność forumową, będę tylko wpadał po RnR. Może kiedyś jeszcze zawitam. Dzięki za wszystko.
fastred pisze:Wybaczcie, że piszę w tym temacie, ale nie ma sensu zakładać nowego. Tymczasowo zawieszam działalność forumową, będę tylko wpadał po RnR. Może kiedyś jeszcze zawitam. Dzięki za wszystko.
Dzięki.
Prawie dokładnie po roku od zarejestrowania.
Artur Orzech mówił, że w piątek na koncert Steczkowskiej w ogródku ma być wstęp wolny. Coś mi się wydaję, że to będzie jedyna okazja aby pożegnać się z Niedźwiedziem. Pewnie właśnie z tego powodu będzie wolny wstęp żeby mogło przyjść jak najwięcej ludzi.
A czy dziś o 23 już nie będzie SJC?? prowadził p. Marek?
Jeszcze miałem nadzieję na dzisiejszą audycje... Naiwność nie zna granic...
Strona Trójki, ramówka na dziś z godziny 15.30:
16:00Zapraszamy do Trójki - popołudnie
17:45 Puls Trójki
18:15 Reportaż
19:00Program alternatywny
19:50 Teren kultura
21:00Klub Trójki
22:00Akademia Muzyczna Trójki i to juz koniec na dziś i ... na zawsze