Kod: Zaznacz cały
| 31 | 33 | | +2 | Tak ma być - Zakopower | PL |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kod: Zaznacz cały
| 31 | 33 | | +2 | Tak ma być - Zakopower | PL |
To tylko Twoja prywatna opinia. I tych, co go na koszmarliście na 1 umieszczają.kajman pisze:Jest wszystko co złe i jeszcze trochę gorzej.
Zdecydowanie bardziej wolałem jednak ten pociąg z graffitijollyroger72 pisze:Następna stacja. Midnight Train na nią wjechał
pewnie gdyby było o Toruniu "Następna (radio)stacja" to by Ci się podobało...kajman pisze:Napiszcie, kiedy się skończy bo wyłączyłem radio (a właścviwie wyrwałem z niego słuchawki).
Jak dla mnie to ciekawa kompozycja, coś na wzór eksperymenrtów jazzowo-rapowych Skalpelalady pisze:Ja chyba już wolę jakieś techno w stylu Sosu z KaczkiFOXD pisze:
Co Wy chcecie od tego kawałka? Coś w nim jestMnie zaczyna się pdobać
Czyli moja też.adameria pisze:To tylko Twoja prywatna opinia. I tych, co go na koszmarliście na 1 umieszczają.
To oznacza tylko tyle, że utwór jest kontrowersyjny.EVENo pisze:W ostatniej Koszmarliście głos na Taco oddało 5 osób i wszystkie umieściły go na pierwszym miejscu.
A nie Pendolino?kamil_snk pisze:Zdecydowanie bardziej wolałem jednak ten pociąg z graffiti.
No widzisz, Zako dla mnie to koszmar, który powinien obrać kurs spadkowykajman pisze:Po dwóch wielkich koszmarach świetny Zakopower. Za tydzień mnoże wreszzcie top 30.
Sos z Kaczki był w porównaniu z tym utworem świetnylady pisze:Ja chyba już wolę jakieś techno w stylu Sosu z KaczkiFOXD pisze: Co Wy chcecie od tego kawałka? Coś w nim jestMnie zaczyna się pdobać
Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek coś takiego napiszę ...
Jest, ale i tak kilka tysięcy razy lepszy.FOXD pisze:Ferry to jest koszmar
Nie, bo jeszcze był raz na trzecim.EVENo pisze:W ostatniej Koszmarliście głos na Taco oddało 5 osób i wszystkie umieściły go na pierwszym miejscu
Jak dla mnie trudno to nazwać kompozycją.FOXD pisze:Jak dla mnie to ciekawa kompozycja
Texty w piosenkach nie mają dla mnie żadnego znaczenia.FOXD pisze:Tekstowoz resztą Taco jest świetny w tym kawałku
Sorry, ale experymentem to naprawdę bardzo trudno nazwać. Chyba że experymentuje co słuchacz jest w stanie wytrzymać.FOXD pisze:na wzór eksperymenrtów jazzowo-rapowych Skalpela
Jestem zaEVENo pisze:Riedel OUT i... może Król? Pewnie nie, ale trzymam kciuki za takie rozstrzygniecie.
No właśnie.kajman pisze:Chyba że experymentuje co słuchacz jest w stanie wytrzymać.
Rozumiem, że to miał być żart, ale porównanie ścieku muzycznego do normalnego rapowania jest jednak niezbyt śmieszne.EVENo pisze:Gang Albanii odebrał platynową płytę. Może i dla nich znajdzie się miejsce na liście?
Byłoby na okrągło pik pik pik.EVENo pisze:Gang Albanii odebrał platynową płytę. Może i dla nich znajdzie się miejsce na liście?
Czyli same piki, choć "piki dają wyniki "kajman pisze:Byłoby na okrągło pik pik pik.EVENo pisze:Gang Albanii odebrał platynową płytę. Może i dla nich znajdzie się miejsce na liście?
Może jednak nieEVENo pisze:CO? Plant wypadł w takim razie.