"Se a vida é" tylko na 24.? Serio? jak to możliwe? mój nr 3 PSB i już chyba na zawsze moje podium piosenek tej grupy.
Źle się dzieje...
To zabrzmiałoby lepiej po 22:00.
Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
Zgadza się, ale Ty jako jedyny widziałeś w Top 3 swojego głosowania...Tomekk pisze:Ja tam słyszę wszystko wyraźnie, bo głośniki prawie na maksa![]()
"Se a vida é" tylko na 24.? Serio? jak to możliwe? mój nr 3 PSB i już chyba na zawsze moje podium piosenek tej grupy.
Źle się dzieje...
To zabrzmiałoby lepiej po 22:00.
A to nie można mieć więcej niż 1 swoich ulubionych utworów?Dx2 pisze:Wydaje się, że głosowałeś na Rent?
Tym się nie przejmuj, myślę, że Klaudiusz to poprawi. To jest tylko uwaga techniczna. Merytoryczne prowadzenie - brawa, naprawdę!!!saferłel pisze:Co do kanałowania, to przykro mi, ale jestem technicznym laikiem i niewiele mogę zrobić, przykro mi
niestety , wielka szkoda.Dx2 pisze: Zgadza się, ale Ty jako jedyny widziałeś w Top 3 swojego głosowania...
Chyba tylko ja inaczej odbieram PSB niż reszta. "Leaving" to hiperballada? w żadnym wypadku.saferłel pisze:hiperballada - to akurat o "Leaving"A kilka innych przed nami, bo PSB są w tym wyjątkowo dobrzy.
W ogóle gramy właśnie chyba najmniej pociągającą tekstowo parkę z całego zestawienia....
Tennant w lewym a Lowe w prawymTomekk pisze:Mam nadzieję, że PSB teź będą w dwóch kanałach
Heheh, Lowe chyba nie, ale może Tennant i Paweł - zobaczymyjollyroger72 pisze:Tennant w lewym a Lowe w prawymTomekk pisze:Mam nadzieję, że PSB teź będą w dwóch kanałach