oby za tydzień ona i archive awansowali do top3...
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
przecież właśnie wyjawiłem i dyskutowałemFOXD pisze:Równie naturalnym jest wyjawianie owej wrażliwości i dyskuotwanie o niej. Ty widać masz chyba z tym problem. Jeśli tak, to moze wybierz inne "sporty", gdzie ryzyko narażenia się na ocenę twojej wrażliwości jest niemal zerowe
Czy Ty musisz tak extremalnie reagować? Jeżeli to nie prowokacja to nie ma powodu do takiej reakcji. Jeżeli jest to nie ma powodu zaogniać sytuacji.FOXD pisze:Dla mnie jest czymś naturalnym, że ludzie mają różną wrażliwość na różne kwestie. Równie naturalnym jest wyjawianie owej wrażliwości i dyskuotwanie o niej. Ty widać masz chyba z tym problem. Jeśli tak, to moze wybierz inne "sporty", gdzie ryzyko narażenia się na ocenę twojej wrażliwości jest niemal zerowe
A gdziesz tu zaognienie sytuacji? Jakiś przewrażliwiony jesteś ostatnimi czasykajman pisze:Czy Ty musisz tak extremalnie reagować? Jeżeli to nie prowokacja to nie ma powodu do takiej reakcji. Jeżeli jest to nie ma powodu zaogniać sytuacji.FOXD pisze:Dla mnie jest czymś naturalnym, że ludzie mają różną wrażliwość na różne kwestie. Równie naturalnym jest wyjawianie owej wrażliwości i dyskuotwanie o niej. Ty widać masz chyba z tym problem. Jeśli tak, to moze wybierz inne "sporty", gdzie ryzyko narażenia się na ocenę twojej wrażliwości jest niemal zerowe
Moim zdaniem sposób w jaki się zwróciłeś był lekko złośliwy.Yacy pisze:sorry, że zwróciłem się bezpośrednio do Ciebie. więcej nie będę...
Oby nie. Niech Voo Voo jeszcze z pięć tygodni króluje. Dla mogłoby nawet kolejnych 15 ale niektórzy mogliby uznać, że deczko przesadzam.adameria pisze:Ależ było blisko, żeby wygrali z trzecim utworem. Może za tydzień?
1 1 13 GDYBYM ^ VOO VOOzbyszu pisze:Dała radę!
Houk
chyba nie kumam... aż sobie przeanalizuję to co napisałem:kajman pisze:A przy okazji - Yacy, czemu tak reagujesz, że komuś się nie podoba to, co Tobie się podoba?
- podzieliłem się swoją radością.to co dla Ciebie jest "ruchem koszmarków" dla mnie jest największą radością.
- dodałem jak wielką radością.chyba nawet największą w tym roku na LP3!!!
ładnie poprosiłem i nawet podziękowałem z góry.wytrzymasz ten raz? mam nadzieję że tak - dzięki![]()
stwierdziłem, że to zapewne tylko ten jeden tydzień.za tydzień i tak pewnie powędrują w kierunku przeciwnym...
- to jest wniosek ze słów ASz.Archive na 4!!!?
Chciałabym to widzieć, to Archive zawsze z nim kojarzę, choć i mnie cieszy ten awans.Martyr pisze:No proszę, teraz Jacek się cieszy
ale to jest tylko Twój odbiór, zupełnie niczym nie poparty. chyba tylko tym, że z góry założyłeś, że ja w stosunku do FOXDa nie mogę zwrócić się na poważnie.kajman pisze:Moim zdaniem sposób w jaki się zwróciłeś był lekko złośliwy.Yacy pisze:sorry, że zwróciłem się bezpośrednio do Ciebie. więcej nie będę...
Proszę bardzo ale dziękujemy niezmiennie Piotrowi.gżegoż pisze: Bardzo dziękuję Bobby'emu/Bobbiemu za podawanie wyników zarówno topu, jak i listy!![]()
oj tam - po prostu zrobiłem nieco głośniejbarb42 pisze:Chciałabym to widzieć, to Archive zawsze z nim kojarzę, choć i mnie cieszy ten awans.
Dla mnie akurat to było ironiczne, a przez to złośliwe. Więc mogło być tak odebrane i przez innych. Do reszty nie mam żadnych zastrzeżeń a nawet podobała mi się.Yacy pisze:ładnie poprosiłem i nawet podziękowałem z góry
Sorry, ale jestem za tym, żebyś komentował jak najwięcej. I żebyś się dzielił swoją radością (chociaż jak może nie doczytałeś jest to strasznie dziecinne, a przynajmniej tak uważa avalon1; ala ja i tak będę się emocjonował wynikami). A że coś zostało odczytane wbrew Twoim intencjom to się zdarza.Yacy pisze:skoro nawet kajman inaczej to odczytał, to chyba muszę mniej komentować
przecież Ty nie jesteś mainstreamowy, więc raczej inni niekoniecznie tak samo musieli to odebrać ...kajman pisze:Dla mnie akurat to było ironiczne, a przez to złośliwe. Więc mogło być tak odebrane i przez innych.Yacy pisze:ładnie poprosiłem i nawet podziękowałem z góry
FOXD pisze:Ty widać masz chyba z tym problem. Jeśli tak, to moze wybierz inne "sporty", gdzie ryzyko narażenia się na ocenę twojej wrażliwości jest niemal zerowe
kajman pisze:Czy Ty musisz tak extremalnie reagować? Jeżeli to nie prowokacja to nie ma powodu do takiej reakcji. Jeżeli jest to nie ma powodu zaogniać sytuacji.
Zaognieniem sytuacji jest wytykanie innym ich domniemanych problemów. Inni potrafią przemilczeć sformułowanie, które może być dla nich obraźliwe, ale Ty, FOXDzie, chyba masz z tym problem.FOXD pisze:A gdziesz tu zaognienie sytuacji?
zbyszu pisze:Dała radę!
Zgadzam się z przedmówcami - było bardzo miło. W szczególności wywiad-rzekę z Helen uznaję za wielce udany.FOXD pisze:A Agnieszka Sz. dała nieźle radę