A jakieś wybory mają być?Yacy pisze:miałeś na myśli dzień po wyborach prezydenckich?LLucky pisze: (mniej więcej) 11 kwietnia
ale zamiast odsyłać do wcześniejszego wpisu chciałem być uprzejmy i napisać to samo jeszcze raz. Wyszło jak wyszło - już jest poprawione.LLucky pisze:[...] Czasu macie sporo, bo do (powiedzmy...) 11 maja (poniedziałek). Po tym terminie kasuję stąd numer konta i potwierdzam w Śródborowiance rezerwację konkretnych łóżek według zebranych zaliczek, [...]
Ja najlepiej się relaksuję, słuchając jego muzykiLLucky pisze:Chyba muszę się odstresować. Idę oglądać przygody doktora House'a.
Kochani! Jestem!LLucky pisze:Przeglądam i przeglądam i rzeczywiście, tę wypowiedź przeoczyłem:Natomiast nie wiem, jak interpretować wpisy BeatyB - wyrażała się entuzjastycznie, ale nie w sprawie konkretnego terminu.kajman pisze:Ja oczywiście w obydwóch terminach będę mógł dotrzeć.
LLucky pisze:[...] Jeden nocleg kosztuje 30 zł od osoby. Na moje konto o numerze [ocenzruowano] proszę wpłacać zaliczki, czyli owe 30 zł pomnożone przez liczbę nocy i liczbę osób. W tytule przelewu proszę napisać, że chodzi o 19. zlot oraz podać tę liczbę nocy oraz nicki/loginy z forum. Jeśli ktoś potrzebuje innych danych do przelewu, to proszę o kontakt przez PW. Czasu macie sporo, bo do (powiedzmy...) 11 maja (poniedziałek). Po tym terminie kasuję stąd numer konta i potwierdzam w Śródborowiance rezerwację konkretnych łóżek według zebranych zaliczek [...]
Jakie dwie? Atram842, BeataB, Martyr, neon.ka, uzi - czyli razem 5BeataB pisze:A w tej grupie potwierdzonej tylko 2 kobity będą?
No to damy Wam popalićjollyroger72 pisze:Jakie dwie? Atram842, BeataB, Martyr, neon.ka, uzi - czyli razem 5BeataB pisze:A w tej grupie potwierdzonej tylko 2 kobity będą?
Już się boję, pani policjantBeataB pisze:No to damy Wam popalić
Mi nie musisz, bo ja nie palę.BeataB pisze:No to damy Wam popalić
Co do ilości pań to nie jestem pewien, ale co do ilości forumowiczek to wygląda mi na to, że tak.Miszon pisze:to chyba jakiś rekord swoją drogą?
Można, tylko trzeba go także uwzględnić przy opłacaniu zaliczek na noclegi i liczyć się z tym, że prawdopodobnie nie dostaniecie pokoju dwuosobowego.BeataB pisze:Rozumiem, że ewentualnie partnera życiowego w postaci męża można zabrać ze sobą?
Obawiam się, że może się rozczarować, jeśli nie koniecznie jest fanem listy, bo zloty są mocno monotematyczne dla osób "z zewnątrz".BeataB pisze:Rozumiem, że ewentualnie partnera życiowego w postaci męża można zabrać ze sobą? Byłoby miło
Może nie byłoby tak źle, jako zawodowy muzyk może by sobie poradziłbobby-x pisze:Obawiam się, że może się rozczarować, jeśli nie koniecznie jest fanem listy, bo zloty są mocno monotematyczne dla osób "z zewnątrz".BeataB pisze:Rozumiem, że ewentualnie partnera życiowego w postaci męża można zabrać ze sobą? Byłoby miło
Jeśli dałby się namówić na jakiś występ na żywo, to byłoby to ciekawym urozmaiceniem zlotu.BeataB pisze:jako zawodowy muzyk może by sobie poradził
No to na razie wykreślam tam, gdzie wczoraj dopisałem.BeataB pisze:Na razie wysyła mnie samą
Czy ja mogę poprosić o zarezerwowanie fotografa abym mógł mieć poczynione zdjęcie z tymi 5 niewiastami?jollyroger72 pisze:Jakie dwie? Atram842, BeataB, Martyr, neon.ka, uzi - czyli razem 5BeataB pisze:A w tej grupie potwierdzonej tylko 2 kobity będą?
Kopnij mnie w tej sprawie jakoś tak w trakcie literki H, bo to chyba będzie jedyny moment, gdy wszystkie wymienione, zainteresowany i fotograf będą jednocześnie.bobby-x pisze:Czy ja mogę poprosić o zarezerwowanie fotografa abym mógł mieć poczynione zdjęcie z tymi 5 niewiastami?jollyroger72 pisze:Atram842, BeataB, Martyr, neon.ka, uzi - czyli razem 5