jak się pojawił Steven w zestawie to pisałem, że dojdzie do pierwszego miejsca!
tylko myślałem o innej Liście

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Dobre i to.Yacy pisze:top2 IDEALNE!!!
jak się pojawił Steven w zestawie to pisałem, że dojdzie do pierwszego miejsca!
tylko myślałem o innej Liście
Brawo!ku3a pisze:Ja należę do tych, którzy większość winy zrzucają na żebrogłosy z fejsbuka. Jest sobie jakiś wykonawca, co tydzień przypomina o głosowaniu na LP3, no i biedni fani głosują. Bo cóż to jest poświęcić minutę, kliknąć na podetknięty pod nos link, kliknąć na krateczkę z nazwą jednego właściwego wykonawcy i wcisnąć "głosuj". Jedna krótka rejestracja i potem można w nieskończoność głosować. I głosy hurtowo lecą. Co tydzień od całej zgrai ludzi, którym przypomniano, że jest coś takiego jak LP3, że tam jest nasza piosenka i że można zagłosować. Od całej zgrai ludzi którzy Listy nigdy nie słuchali, nie słuchają i nie będą słuchać. Bo ważne tylko, żeby ulubieniec był wysoko.
Na razie tylko na Liście.gżegoż pisze:chciałbym zapytać, czy w głosowaniach na topy te zmiany też zostaną wprowadzone?
Zbuntuj się i nie podawaj zbanowanych utworów...Yacy pisze:mnie czeka, więc ręczna robótka
Oby tak było, ale... banalna sprawa: jak w Mozilli kliknie się na górnym pasku w "Edycję", a potem "Znajdź" (lub Ctrl+F), to bez problemu znajdzie się wszystkie utwory danego wykonawcy, specjalnie się przy tym nie wysilającTomekk pisze:Poza tym, tak jak ku3a, uważam, że osobom, które głosują tylko wtedy, kiedy widzą przypomnienie na fejsbuku, nie będzie się chciało odszukiwać piosenki wykonawcy w zestawie. Wówczas albo zagłosują na jedną albo zrezygnują z głosowania. Być może zmiana ograniczy oddawanie głosów na wykonawców.
Zgadzam się z tym, że tam to byłoby znacznie bardziej potrzebne. W topach niektórzy wykonawcy mają po kilka(naście) utworów, więc jak tam trafia jakiś facebookowy fan, niezainteresowany samą audycją, tylko sztucznym pompowaniem wyników ulubieńca, to pewnie od razu zaznacza hurtem wszystkie jego utwory, a w nowych realiach miałby to utrudnione. Oczywiście gdyby nie korzystał z tego, o czym napisałem powyżej.4989341 pisze:ze zmian bardzo się cieszę. sam postulowałem za tym w topach!
tam zdecydowanie przyniosło by duże zmiany
Tak szczerze to wydaje mi się, że co najmniej połowa osób korzystających z internetu nie ma o tym zielonego pojęcia.gżegoż pisze:Oby tak było, ale... banalna sprawa: jak w Mozilli kliknie się na górnym pasku w "Edycję", a potem "Znajdź" (lub Ctrl+F), to bez problemu znajdzie się wszystkie utwory danego wykonawcy, specjalnie się przy tym nie wysilając![]()
Ja tam w pewnym momencie byłem tego bardzo blisko. I trochę zliberalizowałem swoje zasady głosowania, żeby były więcej niż 2-3 utwory (inna sprawa, że teraz jest znacznie lepiej).rafal92 pisze:Trudno sobie przecież wyobrazić, żeby słuchacz głosujący rzetelnie i bez manipulacji miał tak wysublimowany gust, żeby nie znaleźć przynajmniej 2-3 artystów, na których warto głosować.