Nagrania Haliny Frąckowiak i zespołu Bank
Nagrania Haliny Frąckowiak i zespołu Bank
Mam wielką prośbę.
Czy mógłby ktoś udostępnić nagrania:
Haliny Frąckowiak: "Słońca, moje słońca, "Jesteś spóźnionym deszczem", "Standard, kolor, fotografia";
oraz zespołu Bank: "Jestem panem świata", "Uśmiech Julii"?
Z góry wielkie dzięki.
Czy mógłby ktoś udostępnić nagrania:
Haliny Frąckowiak: "Słońca, moje słońca, "Jesteś spóźnionym deszczem", "Standard, kolor, fotografia";
oraz zespołu Bank: "Jestem panem świata", "Uśmiech Julii"?
Z góry wielkie dzięki.
No to na razie
Halinka - Jestes spoznionym deszczem
http://www.yousendit.com/download/elNMZ ... RTQwTVE9PQ
i Bank - Jestem panem świata
http://www.yousendit.com/download/elNMZ ... WUkwTVE9PQ
Halinka - Jestes spoznionym deszczem
http://www.yousendit.com/download/elNMZ ... RTQwTVE9PQ
i Bank - Jestem panem świata
http://www.yousendit.com/download/elNMZ ... WUkwTVE9PQ
To super. Oczywiście dam radę poczekać do września.
Mam kolejną wielką prośbę: abyś udostępnił pozostałe nagrania 10 września, bo dopiero wtedy będę wracał z urlopu, a bodajże w ciągu 7 dni nagrania są usuwane z serwera.
Szczególnie zależy mi na "Słońca, moje słońca" Haliny Frąckowiak. Wiem, że Marek Niedźwiecki nadawał kiedyś to nagranie w "Pół Perfekcyjnej Płyty", ale potem nigdzie nie mogłem go znaleźć.
"Standard, kolor, fotografię" słyszałem jakoś na początku 1984 r. w radiowej Jedynce, ale ten utwór też jest praktycznie nie do zdobycia.
Podobnie "Uśmiech Julii" Banku. Pamiętam, że to był jeden z moich ulubionych utworów wakacji 1983 r.
A zatem do 10 września. Miłego wypoczynku!

Szczególnie zależy mi na "Słońca, moje słońca" Haliny Frąckowiak. Wiem, że Marek Niedźwiecki nadawał kiedyś to nagranie w "Pół Perfekcyjnej Płyty", ale potem nigdzie nie mogłem go znaleźć.
"Standard, kolor, fotografię" słyszałem jakoś na początku 1984 r. w radiowej Jedynce, ale ten utwór też jest praktycznie nie do zdobycia.
Podobnie "Uśmiech Julii" Banku. Pamiętam, że to był jeden z moich ulubionych utworów wakacji 1983 r.
A zatem do 10 września. Miłego wypoczynku!
Wszystko się zgadza, tyle że nie mam żadnej z tych płyt.
Stąd wielka prośba o udostępnienie wymienionych nagrań.
Z pierwszej solowej płyty Pani Haliny mam inne ciekawe utwory, jak tytułowy "Idę dalej", czy "Do końca świata", ale "Słońca, moje słońca", który - z tego co zapamiętałem z prezentacji w "Pół Perfekcyjnej Płyty" - stawiam na równi z nimi, jest praktycznie nie do zdobycia.

Z pierwszej solowej płyty Pani Haliny mam inne ciekawe utwory, jak tytułowy "Idę dalej", czy "Do końca świata", ale "Słońca, moje słońca", który - z tego co zapamiętałem z prezentacji w "Pół Perfekcyjnej Płyty" - stawiam na równi z nimi, jest praktycznie nie do zdobycia.
Hej, JC. Zastanawiam się, czy będę w stanie zapodać Tobie jakieś nagrania w ramach rekompensaty, i mam wątpliwości, bo Twoja kolekcja jest nieporównywalnie większa od mojej, ale jeśli szukasz jakichś utworów, daj znać.
Ja chciałbym się natomiast nieśmiało przypomnieć w sprawie nagrań Banku ("Uśmiech Julii") i Haliny Frąckowiak ("Słońca, moje słońca", "Standard, kolor, fotografia"). Oczywiście mogę poczekać do 10 września, tak jak się umawialiśmy. A gdybyś jeszcze mógł dorzucić "Otwieram list - brązowy wrzesień" i "Brzegi łagodne", byłoby super.
Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam.
Ja chciałbym się natomiast nieśmiało przypomnieć w sprawie nagrań Banku ("Uśmiech Julii") i Haliny Frąckowiak ("Słońca, moje słońca", "Standard, kolor, fotografia"). Oczywiście mogę poczekać do 10 września, tak jak się umawialiśmy. A gdybyś jeszcze mógł dorzucić "Otwieram list - brązowy wrzesień" i "Brzegi łagodne", byłoby super.
Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam.
Podrzuce na dniach Haline, bo mam ja pod reka. Troche przygaslem ta dzisiejsza wiadomoscia
. Wiekszosc tego co potrzebuje, to mam. Z rzeczy pozalistowych a raczej zwiazanych z lista szukam
piosenek Piotra Schulza i dwoch nagran sposrod nieszczesliwych z 1991 r. -
Poziom 600 - Tu mowi Warszawa, i
Martin Eden - Siostra
Ale te nagrania sa dosc trudno dostepne, niestety.

piosenek Piotra Schulza i dwoch nagran sposrod nieszczesliwych z 1991 r. -
Poziom 600 - Tu mowi Warszawa, i
Martin Eden - Siostra
Ale te nagrania sa dosc trudno dostepne, niestety.
Wow! Wielkie, wielkie dzięki! Oba nagrania są super.
Bank - jeden z moich ulubionych przebojów wakacji 1983, czyli okresu, kiedy zaczęła się moja przygoda z listą przebojów i Panem Markiem...
... i Halina - rozmarzona, tajemnicza - ulubiona wokalistka Pana Marka.
Bardzo proszę o pozostałe 2 nagrania Haliny Frąckowiak. Rozumiem, że będą 10 września?
Udało mi się znaleźć nagranie Piotra Schulza nagrane z Grażyną Łobaszewską - "Może za jakiś czas". Jeśli potrzebujesz, daj znać, i daj instrukcje, jak je załadować, bo będę to robił po raz pierwszy.
Bank - jeden z moich ulubionych przebojów wakacji 1983, czyli okresu, kiedy zaczęła się moja przygoda z listą przebojów i Panem Markiem...
... i Halina - rozmarzona, tajemnicza - ulubiona wokalistka Pana Marka.
Bardzo proszę o pozostałe 2 nagrania Haliny Frąckowiak. Rozumiem, że będą 10 września?

Udało mi się znaleźć nagranie Piotra Schulza nagrane z Grażyną Łobaszewską - "Może za jakiś czas". Jeśli potrzebujesz, daj znać, i daj instrukcje, jak je załadować, bo będę to robił po raz pierwszy.