To czego nie ma w zestawie.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- tadzio3
- Kontakt:
Muszę sie przyznać, że akurat Kelly Family nawet lubiłem jak byłem bardzo młody. Z reszta u mnie siostra namiętnie tego słuchała. Niedawno jak przesłuchiwałem stare kasety to natrafiłem na KF. Dzisiaj brzmi nawet całkiem przyjemnie. Lekkie gitarkowe brzmienie jest zdecydowaniwe lepsze od lansowanej dzisiaj plastikowej muzyki. Z drugiej strony dzisiaj na pewno nie stanę się fanem tegóż zespołu.
1981 pisze:ze względu na to że lista nie spełnia wszystkich moich oczekiwań (!!! - muzycznych)... mam swoją własną, prywatną. I tam wszystko jest możliwe.
Jeśli kogoś interesuje - oto notowanie ostatnie - #255 z 23 stycznia 2006. (w nawiasach ilość razy na liście)
1. 8 (13) The Black Eyed Peas - My Humps
2. 3 (5) System Of A Down - Hy
5. 1 (5) Korn - Twisted Transistor
6. 7 (6) Depeche Mode - A Pain That I'm Used To
7. 9 (9) Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes
8. 6 (8 ) Coldplay - Talk
9. 19 (2) Bob Sinclar - Love Generation
10. 5 (12) Madonna - Hung Up
11. 11 (8 ) Sugababes - Ugly
12. 16 (2) Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor
13. 12 (3) Rammstein - Rosenrot
14. 10 (8 ) Daniel Powter - Free Loop
15. - (1) Katie Melua - Nine Million Bicycles
16. 14 (4) Tom Novy feat. Lima - Take It
17. 15 (9) Gorillaz - Dirty Harry
18. 20 (4) Mattafix - Big City Life
19. 13 (7) Oasis - Let There Be Love
20. - (1) Richard Ashcroft - Break The Night With Colour
Anonymous pisze:Zgadzam się, że KF to nie jest plastikowa muzyka. TO JEST WSZAWA MUZYKA!

w przeszłosci zespol moze nie zawsze grał wielce ambitna muzyke.. ale najnowsze ich dokonania bardzo pozytywnie zaskakuja..
i moim zdaniem szkoda ze w PL o nich juz nie słychac
przesłuchajcie sobie płytę "Home run" bardzo fajna, klimatyczna płyta
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
zadna muzyka nie jest chłamem. to bardzo prywatne i odosobnione (niestety!) zdanie wielkiego fanatyka muzycznego. No i wychodzi na to, ze sluchajac wszystkiego, jestem bezplciowy. Dzięki Kuba, wielkie dzięki.ku3a pisze:tak, genialny pomysl
kazda stacja moglaby sie wtedy nazywac NoName albo Bezplciowa Stacja Radiowa, w kazdej byloby to samo. A wlasnie chodzi o to, zeby w Trojce nie grali chlamu ktory nieraz podaja w innych stacjach.
widze, ze nie zalapales sensu mojego postu, bo nie pisalem o Tobie, czy ogolnie o ludziach ktorzy by czegos takiego chcieli sluchac, tylko o tym ze sama stacja grajac wszystko bylaby bezplciowa. Pomijam juz oczywiscie fakt co niby mialoby znaczyc, ze gralaby wszystko.
a ja nie uwazam, ze zadna muzyka nie jest chlamem i guzik mnie obchodzi czy jestem w tej opinii osamotniony.
a ja nie uwazam, ze zadna muzyka nie jest chlamem i guzik mnie obchodzi czy jestem w tej opinii osamotniony.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
no widze ze nalezysz do ludzi twardo stapajacych do ziemi.ku3a pisze:a ja nie uwazam, ze zadna muzyka nie jest chlamem i guzik mnie obchodzi czy jestem w tej opinii osamotniony.
tak czy inaczej... to sum up... ciezko jest grac niemal wszystko co jest na rynku, ale wierzcie, to jest mozliwe...chociazby na moim starutkim, siedmioletnim pececiku