To czego nie ma w zestawie.

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Muszę sie przyznać, że akurat Kelly Family nawet lubiłem jak byłem bardzo młody. Z reszta u mnie siostra namiętnie tego słuchała. Niedawno jak przesłuchiwałem stare kasety to natrafiłem na KF. Dzisiaj brzmi nawet całkiem przyjemnie. Lekkie gitarkowe brzmienie jest zdecydowaniwe lepsze od lansowanej dzisiaj plastikowej muzyki. Z drugiej strony dzisiaj na pewno nie stanę się fanem tegóż zespołu.
Gość

Post autor: Gość »

Zgadzam się, że KF to nie jest plastikowa muzyka. TO JEST WSZAWA MUZYKA!
Gość

Post autor: Gość »

1981 pisze:ze względu na to że lista nie spełnia wszystkich moich oczekiwań (!!! - muzycznych :))... mam swoją własną, prywatną. I tam wszystko jest możliwe.

Jeśli kogoś interesuje - oto notowanie ostatnie - #255 z 23 stycznia 2006. (w nawiasach ilość razy na liście)

1. 8 (13) The Black Eyed Peas - My Humps
2. 3 (5) System Of A Down - Hy
5. 1 (5) Korn - Twisted Transistor
6. 7 (6) Depeche Mode - A Pain That I'm Used To
7. 9 (9) Kelly Clarkson - Behind These Hazel Eyes
8. 6 (8 ) Coldplay - Talk
9. 19 (2) Bob Sinclar - Love Generation
10. 5 (12) Madonna - Hung Up
11. 11 (8 ) Sugababes - Ugly
12. 16 (2) Arctic Monkeys - I Bet You Look Good On The Dancefloor
13. 12 (3) Rammstein - Rosenrot
14. 10 (8 ) Daniel Powter - Free Loop
15. - (1) Katie Melua - Nine Million Bicycles
16. 14 (4) Tom Novy feat. Lima - Take It
17. 15 (9) Gorillaz - Dirty Harry
18. 20 (4) Mattafix - Big City Life
19. 13 (7) Oasis - Let There Be Love
20. - (1) Richard Ashcroft - Break The Night With Colour
it's me

Post autor: it's me »

Anonymous pisze:Zgadzam się, że KF to nie jest plastikowa muzyka. TO JEST WSZAWA MUZYKA!
:roll: :roll:

w przeszłosci zespol moze nie zawsze grał wielce ambitna muzyke.. ale najnowsze ich dokonania bardzo pozytywnie zaskakuja..
i moim zdaniem szkoda ze w PL o nich juz nie słychac
przesłuchajcie sobie płytę "Home run" bardzo fajna, klimatyczna płyta
prz_rulez
Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
Kontakt:

Post autor: prz_rulez »

te boje to juz tradycja tego forum :) a ja jestem zdania wokalistki "Bandy i Wandy" - radio powinno grac wszystko co jest a sluchacze maja wybrac. O :!: :wink:
ku3a

Post autor: ku3a »

tak, genialny pomysl
kazda stacja moglaby sie wtedy nazywac NoName albo Bezplciowa Stacja Radiowa, w kazdej byloby to samo. A wlasnie chodzi o to, zeby w Trojce nie grali chlamu ktory nieraz podaja w innych stacjach.
prz_rulez
Kontakt:

ku3a pisze:tak, genialny pomysl
kazda stacja moglaby sie wtedy nazywac NoName albo Bezplciowa Stacja Radiowa, w kazdej byloby to samo. A wlasnie chodzi o to, zeby w Trojce nie grali chlamu ktory nieraz podaja w innych stacjach.
zadna muzyka nie jest chłamem. to bardzo prywatne i odosobnione (niestety!) zdanie wielkiego fanatyka muzycznego. No i wychodzi na to, ze sluchajac wszystkiego, jestem bezplciowy. Dzięki Kuba, wielkie dzięki.
ku3a

Post autor: ku3a »

widze, ze nie zalapales sensu mojego postu, bo nie pisalem o Tobie, czy ogolnie o ludziach ktorzy by czegos takiego chcieli sluchac, tylko o tym ze sama stacja grajac wszystko bylaby bezplciowa. Pomijam juz oczywiscie fakt co niby mialoby znaczyc, ze gralaby wszystko.
a ja nie uwazam, ze zadna muzyka nie jest chlamem i guzik mnie obchodzi czy jestem w tej opinii osamotniony.
prz_rulez
Kontakt:

ku3a pisze:a ja nie uwazam, ze zadna muzyka nie jest chlamem i guzik mnie obchodzi czy jestem w tej opinii osamotniony.
no widze ze nalezysz do ludzi twardo stapajacych do ziemi.
tak czy inaczej... to sum up... ciezko jest grac niemal wszystko co jest na rynku, ale wierzcie, to jest mozliwe...chociazby na moim starutkim, siedmioletnim pececiku :)
ODPOWIEDZ