Dzięki za dziś

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
To akurat wiem, ale zdarza się to u mnie zbyt często, a poza tym kiedy modyfikuję zapisy na winampie to prawie zawsze mi zamienia. Więc tutaj nie w tym problem.LLucky pisze:Sunrajta ma rację: po wciśnięciu CTRL+SHIFT Windows przełącza typ klawiatury, a większość ludzi ma "z difoltu" ustawioną "polską maszynistki" jako drugą. Z tego powodu literki "y" i "z" są zamienione (i nie tylko one).
To zapraszam do powortu, bo generalnie nie lubisz tego samego, co ja, a ostatnio moje koszmarki są dość nisko na KL, a w czołówce są w większości fajne rzeczy (np. Tu)seblit pisze:Koszmarlisty rzeczywiście dawno nie podawałem, bo jakoś ogólnie ograniczyłem aktywność na forum (pisarską, bo czytam cały czas).
Akurat tutaj się nie zgadzamy, bo dla mnie to koszmarseblit pisze:Akurat ten Knopfler jest całkiem do rzeczy tzn. nie przeszkadza.
No spada ale numer jeden jest przerażający. Nie wiem czy Ślady na jakiś rekord nie idą w nieustającym pobycie w Top2.jollyroger72 pisze:W końcu... Lao spada
Ja akurat uważam, że część instrumentalna "Baby na psy" jest zrobiona bardzo porządnie - choć można oczywiście mieć uraz do banjo, bo kojarzy się z obciachowymi kapelami. A że Andrus nigdy nie miał predyspozycji wokalnych, to inna sprawa.seblit pisze:Mam wrażenie, że wszyscy głosują na to dla jaj, bo muzycznie jest to dno.
A może Do-baru-na-nocJaceK pisze:Do-bar-na-noc!
A wcześniej powiedział, że Waglewski (Waglewscy) majstrowali coś przy utworze "Tu" niejakiego Lao Che. Nie wiem, czy rzeczywiście majstrowali...gżegoż pisze:Pod koniec Metz powiedział, że chyba jeszcze się nie zdarzyło, by w Top 14 było 5 utworów jednej muzycznej rodziny. Czy to było przejęzyczenie (miało chodzić o 4), czy jeszcze ktoś jest spokrewniony z Waglewskimi?