Jej ... ale mnie oczy bolą ... to chyba od gapienia się na zaćmione słońce

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kod: Zaznacz cały
| 28 | 0 | 1 | N | Rock the Blues Away - AC/DC | ZG |
Nie byłoby wcale źlekajman pisze:Szkoda, bo dwa bardzo dobre kawałki są na granicy wypadku. Ale skoro są trzy nowości to pewnie wypadną Ed, Foo i Rice.
JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 28 | 0 | 1 | N | Rock the Blues Away - AC/DC | ZG |
No prosze jakie recyklingowe zastosowanie dyskietkiNicoletta pisze:..... od gapienia się na zaćmione słońceprzez dyskietkę ....
| 27 | 28 | 2 | +1 | Superhero - Faith No More | ZG |
Normalnie czyli z pominięciem... ale strasznie nisko.FOXD pisze:Nowe Pioruny dość szybko jednak debiutują
Vintage wraca do łask! Ja dzisiaj widziałem kolesia z maską spawalnicząNicoletta pisze:Jej ... ale mnie oczy bolą ... to chyba od gapienia się na zaćmione słońceprzez dyskietkę ....
Mnie kompletnie nie przekonują. Strasznie prymitywnie to brzmi.Nicoletta pisze:ooooooo a teraz mi się podoba!
Faith no more!
tak tak tak!
No jakoś Tomkka nie zaskoczył.kajman pisze:No to zaskoczył mnie (i z tego co wiem patrząc na znawcę nie tylko mnie) tak niski debiut.
Ale tylko jego (i po trochu ku3ę).temik3 pisze:No jakoś Tomkka nie zaskoczył.kajman pisze:No to zaskoczył mnie (i z tego co wiem patrząc na znawcę nie tylko mnie) tak niski debiut.
| 26 | 27 | 9 | +1 | It Takes a Lot to Know a Man - Damien Rice | ZG |
się śmiejecie, a u mnie w pracy to jakiś czas temu jeszcze narzędzie pracy była ta dyskietkaJaceK pisze:Vintage wraca do łask! Ja dzisiaj widziałem kolesia z maską spawalnicząNicoletta pisze:Jej ... ale mnie oczy bolą ... to chyba od gapienia się na zaćmione słońceprzez dyskietkę ....
A kiedyś ciemny lud myślał, że w takiej chwili nadchodzi koniec świata!piotr1990 pisze:Ja to chyba jestem jakiś dziwny bo mnie w ogóle nie jara to całe zaćmienie słońca. Jest bo jest i tyle.
posłuchaj w pełnej, 9 minutowej wersjiNicoletta pisze: o a teraz nudy trochę ... nie lubię tej piosenki ...