Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
TomaszBr pisze:Kolejność po 1727 notowaniu:
(...)
03. 40 1719 0 herMMan (w zawieszeniu przez 5 tygodni - do notowania 1732 włącznie)
TomaszBr pisze:Kolejność po 1728 notowaniu:
(...)
03. 41 1719 0 herMMan (w zawieszeniu przez 4 tygodnie - do notowania 1732 włącznie)
A kiedy herMMan poprosił o zawieszenie? Powinien coś zgłosić do promowania na notowanie nr 1729 a skoro tego nie uczynił, to dopiero teraz powinien zostać zawieszony.
PaTTon, mr.pusiak lub darek49 proszeni są o podanie swych propozycji do promocji na notowanie nr 1730.
jollyroger72 pisze:A kiedy herMMan poprosił o zawieszenie? Powinien coś zgłosić do promowania na notowanie nr 1729 a skoro tego nie uczynił, to dopiero teraz powinien zostać zawieszony.
Był wywołany przeze mnie już na notowanie 1727 i wtedy też otrzymał PW z przypomnieniem.
Notowanie 1729: Utwór: Woodkid feat. Lykke Li - NEVER LET YOU DOWN Promował: TomaszBr Efekt: ? Liczba osób, która oddała głos: 39 Zagłosowali nie biorący udziału w promocji: barb42, mustaszrik, kocin, bobby-x, michal91d, Adamsky, mariusz72, Szymek79, Grzegorz1973, Dx2 Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: romec, neon.ka, temik3, lady
Notowanie 1730:
czy ktoś chce coś promować? PaTToN, mr.pusiak, darek49, piotr1990, Gary, atram842?
bardzo mi się nie podoba, że niektóre osoby znów nie reagują.
piotr1990 pisze:Jeżeli przede mną nikt nic nie zgłosi to mogę promować Europe - WAR OF KINGS lub Beth Hart - MECHANICAL HEART. Decyzję podejmę w piątek.
No proszę, dzięki głosom na Europe, w tym tygodniu będzie promowany utwór, który sam chętnie bym zgłosił do promocji
Mam nadzieję, że będzie co najmniej tak samo dobrze jak z Simple Minds. Beth również startuje do promocji z 53. miejsca.
Notowanie 1730: Utwór: Simple Minds - SPIRITED AWAY Promował: mr.pusiak Efekt:46 miejsce (awans z 53) Liczba osób, która oddała głos: 44 Zagłosowali nie biorący udziału w promocji: barb42, mustaszrik, kocin, bobby-x, Martyr, adr, Robert, animag, jotem3, obserw99, MareKK, Grzegorz1973, Dx2 Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: neon.ka, lady
Notowanie 1731: Utwór: Beth Hart - MECHANICAL HEART Promował: piotr1990 Efekt: ? Liczba osób, która oddała głos: 37 Zagłosowali nie biorący udziału w promocji: barb42, mkuzanski, Lukasz8, bobby-x, VILKI, kocin, mariusz72 Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: JadenKast, gżegoż, neon.ka
Notowanie 1732:
myślę, że można sobie podarować ten jeden tydzień zawieszenia i pozwolić promować majstrowi: Martin Gore - EUROPA HYMN
(o ile propozycja nie wejdzie do poczekalni...)
Notowanie 1733:
proszę o deklaracje od Grycka, herMMana, PaTToNa oraz darka49 (proszę też o czujność osoby na dalszych miejscach)
Notowanie 1732: Utwór: Martin Gore - EUROPA HYMN Promował: majster Efekt:55 miejsce (awans z 61) Liczba osób, która oddała głos: 39 Zagłosowali nie biorący udziału w promocji: barb42, mustaszrik, kocin, Robert, jotem3, Dede, Martyr, Adamsky, adameria, DaveDM, GregF Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: JadenKast, miszony, gżegoż, neon.ka, lady
Notowanie 1734:
jeżeli nikt z wyższych miejsc się nie zadeklaruje, promuje JadenKast: Alabama Shakes - DON'T WANNA FIGHT
neon.ka została przeniesiona do grona martwych dusz w związku z ośmioma tygodniami nieobecności. PaTToN zostanie usunięty z listy przy najbliższym notowaniu. Ja również do odwołania rezygnuję z udziału w promocji i przenoszę się do martwych dusz. Tym samym pytanie - czy ktoś chce przejąć przygotowywanie tabeli i prowadzenie statystyk promocji?
TomaszBr pisze:czy ktoś chce przejąć przygotowywanie tabeli i prowadzenie statystyk promocji?
Naturalnym kandydatem wydaje się jollyroger72, który regularnie pilnuje porządku w tym temacie i - tak mi się wydaje - może wystarczająco dużo czasu poświęcać forum