| 28 | 0 | 1 | N | Superhero - Faith No More | ZG |
A ta nowość troszkę dziwi - nie spodziewałem się nie tylko poprzednio wspomnianych piosenek, ale w ogóle żadnych nowości z pominięciem w tym notowaniu. Widać tęsknota fanów przechyliła szalę.
FOXD pisze:A coż się stało z kajmanem? Czyżby zaniemógł jak Putler ?
Kajman podobno jest na koncercie i nie ma potrzeby by z tego powodu ironizować
A ktoś tu ironizuje z czegoś/kogoś?
Wg mnie niepotrzebnie wtrąciłeś tutaj kontrowersyjnego polityka. Ale skończmy już temat. Perfect całkiem niezły, aczkolwiek nie będzie to wielki przebój.
kamil_snk pisze:Kajman podobno jest na koncercie i nie ma potrzeby by z tego powodu ironizować
A ktoś tu ironizuje z czegoś/kogoś?
Wg mnie niepotrzebnie wtrąciłeś tutaj kontrowersyjnego polityka. Ale skończmy już temat.
Fakt, wątek nie wart kontynuowania, jednak zawsze warto wpierw spytać o intencje autora wypowiedzi, niż się ją oceni Można pobłądzić, co właśnie uczyniłeś
TomaszBr pisze:
czy ktoś chce coś promować? PaTToN, mr.pusiak lub darek49? w ostateczności ja coś zgłoszę, ale wolałbym tego uniknąć, bo raczej nie mam żadnego konkretnego kandydata - więc jeśli ktoś z górnej połówki tabeli chce promować, to proszę podać propozycję.
ToTo brzydko wyciszone. Robert Plant pozytywnie, dobrze, że w górę. Pewnie dojdzie do 15tki po kilku tygodniach wspinaczki, a później niestety większej kariery nie zrobi
Dandan1978 pisze:Witam wszystkich... Nowy tu jesteśmy i nie wiem czy mogę mieć pytanie ale czy nie wiecie co się dzieje z Baronem? Dlaczego tak długo go nie słychać?
Dandan1978 pisze:Witam wszystkich... Nowy tu jesteśmy i nie wiem czy mogę mieć pytanie ale czy nie wiecie co się dzieje z Baronem? Dlaczego tak długo go nie słychać?
To chyba jesteś także nowym słuchaczem Trójki Baron poważnie zachorzał .