czyli mój ostatni głos zmienił lidera - i bardzo dobrze, bo choć "Szukałem cię wśród jabłek" to świetny utwór, to jednak Wrong jest absolutną rewelacją i numerem 1 w moim topie DM

Moderatorzy: Yacy, Grycek, jollyroger72, Yacy, Grycek, jollyroger72
a czy kogoś spoza forum interesują wyniki? przecież to w 100% dotyczy lp3.4989341 pisze: jakiś potworek nikomu nie znany poza lp3 miałby wygrać cały rocznik? niezły żart
ja wiem czy to by była sensacja? ja byłem pewien, że Archivisci będą na 1. Adam, jako offtop dodam, że jesteśmy w drodze na m.in. Luxtorpedęadameria pisze:Bardzo lubię DM, ale jednak żałuję, że nie doszło do sensacji.
Miłej zabawy. Mam nadzieję, że macie ze sobą jakąś płytę do podpisu. A wracając to... Luxtopeda is coming in next years.Yacy pisze:Adam, jako offtop dodam, że jesteśmy w drodze na m.in. Luxtorpedę
Po raz pierwszy mam zgodność i pewnie ostatni.Yacy pisze:1. DEPECHE MODE - Wrong
Gdyby babka miała wąsy, to by dziadkiem byłaMiszon pisze:o jej, a wystarczyło zagłosować aby zmienić lidera :-\ (nie wiem co by wygrało u mnie, ale Wrongowi dał bym na pewno 0, a Jabłkom na pewno coś).
Moja opinia po obejrzeniu teledysku jest taka, że to piosenka o zdrożnym i marnym życiu (i śmierci) członków mafii, ale w różnych próbach interpretacji dotarłem nawet do tego, że każde tłumaczenie będzie "złe", "niewłaściwe". Tak więc w tych nadinterpretacjach nie chodzi nawet o to, co autor chciał powiedzieć, tylko o to, co słuchacz chciał usłyszeć.Martyr pisze:Llucky, tekst można interpretować różnie, jak to zwykle przy tekstach Martina Gore. Obraz z klipu trochę naprowadza (przynajmniej mnie).
Wąsy?adameria pisze:Gdyby mama miała piiii, to by była ojcem
jeśli o mnie chodzi, to nie ma problemu.adameria pisze:Wpadłem właśnie na pomysł, żeby zrobić 2 z 33 czyli wybrać najlepszego wicelidera wśród wiceliderów,
ale 1. nie śmiem Yacemu dodawać roboty, 2. nie wiem co na to społeczeństwo.
Polecimy koszmarami z każdego rocznikaYacy pisze:zresztą już się zaczynam zastanawiać jak to będzie "po"...
od maja będę musiał sobie jakoś inaczej zorganizować czas
Strach się bać.jollyroger72 pisze:Polecimy koszmarami z każdego rocznikaYacy pisze:zresztą już się zaczynam zastanawiać jak to będzie "po"...
od maja będę musiał sobie jakoś inaczej zorganizować czas
jollyroger72 pisze:Polecimy koszmarami z każdego rocznika
Za późno wpadł mi do głowy ten pomysł - jakieś półtora tygodnia temu (podczas pobytu w szpitalu). Gdybym pomyślał o tym wcześniej, mógłbym to pociągnąć równolegle z tym plebiscytem...Yacy pisze:na to nie dam się namówić.